Sezonul 4 din Imperiul Leilor, in curând pe Pro TV și pe VOYO! 

Sezonul al patrulea din Imperiul Leilor este în curând pe Pro Tv și pe Voyo.

După cum arată și promo-ul emisiunii, atașat acestui material, va curge cu inspirație pentru investiții. Pentru fiecare, în funcție de dorință și putere.  Liderii unor afaceri de mare succes din România îi caută pe antreprenorii care merită să fie cunoscuți în domeniul lor. Cei mai promițători vor avea șansa să facă o schimbare reală și să trăiască o viață care să îi inspire și pe alții. 

Pe pagina oficială de Instagram a show-ului, cei care iubesc emisiunea pot intra deja în culisele acesteia și pot vedea imagini de la filmări. 

Opt lei se vor afla în acest sezon în fața celor de acasă. Unii au schimbat deja vieți în sezoanele anterioare, alții sunt pentru prima dată în acest rol. Promit însă că vor inspira la mari transformări! Printre cei care revin sunt: Dragoș Petrescu, fondatorul lanțului de restaurante City Grill, Dan Șucu, creatorul și proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă și home deco, Mobexpert, Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette și Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City. 

Intră în culisele Imperiul leilor, dar vezi și fotografii cu Leii, în Galeria Foto

Alături de aceștia vor fi patru noi investitori: Daniel Mischie, CEO City Grill, Mircea Căpățînă, Cofondator &  Director de Marketing SmartBill, Felix Pătrășcanu, proprietar Fan Courier și Răzvan Raț, cunoscutul fost fotbalist și investitor în domeniul tehnologiei și al afacerilor imobiliare. 

Leii sunt pregătiți! Antreprenorii sunt curajoși, au viziune și planuri! 

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Vezi PROMO-ul emisiunii în materialul atașat mai sus

FOTO: IMPERIUL LEILOR PRO TV/ IMPERIUL LEILOR INSTANGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni