• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul leilor, 19 septembrie 2023. Adrian Trăsnea, antreprenorul din Brașov care propune un proiect de case din polistiren

Imperiul leilor, 19 septembrie 2023. Adrian Trăsnea, antreprenorul din Brașov care propune un proiect de case din polistiren

Prețurile ridicate la locuințe i-au făcut pe unii antreprenori să se gândească la variante mai ieftine de case. Este și cazul lui Adrian Trăsnea din Brașov. El a venit la Imperiul leilor cu un proiect de case din polistiren, care pot fi ușor asamblate și costă mult mai puțin. 

Adrian Trăsnea, în vârstă de 50 de ani, vrea să producă kit-uri de case prefabicate din polistiren, sub formă de dom. El a cerut de la investitori suma de 1.000.000 de lei pentru 20% din companie. 

O constructie realizată prin această metodă este mult mai ieftină decât una clasică (un kit pentru o casă de 47 mp costa 9.900 euro). O astfel de casă este foarte eficientă energetic, se ridică extrem de repede - in cateva ore se asamblează și în maximum două săptămâni sunt gata finisajele interioare și exterioare, potrivit lui Adrian Trăsnea.

Surpriza a fost mare în rândul leilor când au aflat că afacerea încă nu este fondată, ci e doar la stadiu de idee. Toți s-au retras. 

„Primul dom pe care îl voi construi, va fi cel în care voi locui eu”, a menționat Adrian Trăsnea. 

Cristina Bâtlan s-a arătat neîncrezătoare în rezistența unei astfel de case: „În România, suntem obișnuiți să spunem de multe ori „merge și așa”. Ai un proiect inovativ, mai și spui că te-ai inspirat din Japonia, dar nu poate să arate așa”.  


Adrian a lucrat în vânzări aproximativ 10 ani (de la jobul de simplu agent de vânzări până la director de vânzări pentru firme ca : Pepsi, Diverta, RTC). In 2002 și-a deschis propria firmă. Se ocupă cu personalizarea de diverse obiecte promoționale (tricouri, căni, brelocuri, ștampile, etc.).

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni