• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul leilor, 19 septembrie 2023. Simona și Gigi Șoșoi, soții din Gorj care au deschis o benzinărie cu banii câștigați în Italia

Imperiul leilor, 19 septembrie 2023. Simona și Gigi Șoșoi, soții din Gorj care au deschis o benzinărie cu banii câștigați în Italia

După 15 ani de muncă în Italia, Simona și Gigi Șoșoi, doi tineri din satul Olari, județul Gorj, și-au deschis o afacere în România. Au strâns bănuț cu bănuț, pentru a-și vedea visul cu ochii. Ideea de a deschide o benzinărie eco i-a venit lui Gigi, pe când se afla în Italia. Leii au fost impresionați de povestea celor doi, dar și de businessul pe care l-au pus pe picioare. 

Soții din Gorj au deschis o stație peco în localitatea natală, după ce au observat că există cerere în zonă. Ei vor să-și dezvolte afacerea și au cerut o investiție de 200.000 de euro pentru 40% din companie.

Pe scurt, Gygy & Symo Peco se dorește a fi o benzinarie eco, pentru o viața bio, cu prize de încărcare pentru mașinile electrice. Proprietarii vor să aibă în plus o grădina bio și o ferma în apropierea stațiilor, pentru ca oamenii să trăiască experiența vieții bio, chiar în timpul încărcării mașinilor. 

Leii au fost de-a dreptul cuceriți de ambiția cuplului. I-au felicitat pentru determinarea lor și puterea de muncă. 

„Noi venim la Peco la 6.00 și închidem la 23.30 -24.00, depinde de clienți”, a spus Gigi Șoșoi. 

„Dar când mai aveți timp să munciți și la grădină?”, i-a întrebat Cristina Bâtlan. 

„Avem...să știți că noi n-am fost niciodată la munte sau la mare”, a continuat bărbatul. 

Fondatoarea Musette a fost uimită când a auzit că Gigi și Simona mai au și 24 de angajați. „Bravo, dragilor!”, a exclamat ea. 

Patru lei s-au oferit să investească în afacerea lor. La final, după un moment de gândire, cuplul a ales să bată palma cu Cristina Bâtlan, care le-a oferit 200.000 de euro pentru 30% din companie. 

Simona și Petre Șoșoi i-au impresionat pe Lei și au convins patru lei să investească în afacerea lor. Au ales să meargă mai departe cu investiția din partea Cristinei Bâtlan. Datorită votului telespectatorilor, ei sunt cei care vor fi susținuți de Vodafone România cu soluții de tehnologie care să ii ajute să își crească afacerea.

Intră și votează-ți business-ul preferat din fiecare episod din Imperiul Leilor pe deschislatehnologie.protv.ro și tu poți câștigă premii smart.

Cea mai votată afacere din fiecare săptămână va primi un voucher de soluții de tehnologie de la Vodafone Romania. Succes tuturor!

Articol susținut de Vodafone.


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni