• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 26 septembrie 2023. George Pascaru și Camelia Zvîc cer 750.000 de euro pentru afacerea lor, „Army Camp”  

Imperiul Leilor, 26 septembrie 2023. George Pascaru și Camelia Zvîc cer 750.000 de euro pentru afacerea lor, „Army Camp”  

George Pascaru și Camelia Zvîc organizează tabere militare pentru copii, totul sub business-ul Army Camp. Cei doi au venit la Imperiul Leilor și le-au cerut investitorilor 750.000 de euro pentru 30% din afacerea lor.

Army Camp și-a propus să organizeze activități distractive, active și educative pentru cei mici, totul sub formă de excursii montane, tir cu arcul, tir cu arma, măsuri de prim ajutor, tehnici de supraviețuire sau orientare cu busolă și hartă.

„Mi s-ar părea foarte corect ca în era în care vorbim despre tehnologie, despre cât de mult am avansat ca oameni, să nu ne mai gândim la cum ne luptăm între noi și cum ne apărăm de unii care vor să ne invadeze. Nu mi-aș duce niciodată copilul să fie antrenat să lupte pentru că războiul nu este ceva pozitiv, indiferent că îți aperi țara.

Nu sunt de acord cu conceptul și nu mi se pare că astăzi trebuie să facem aceste lucruri. De asta vedem copii pe stradă care poartă arme și care își omoară colegii de clasă cu nonșalanță. Mă retrag și îmi pare rău că a fost nevoie să spun toate lucrurile astea”, a spus Cristina Bâtlan, cu ochii în lacrimi.

Cu realitatea dură pe care a scos-o la înaintare Cristina Bâtlan au fost de acord și ceilalți patru investitori, iar George Pascaru și Camelia Zvîc nu au primit finanțare.

Cine sunt George Pascaru și Camelia Zvîc

George Pascaru a pus bazele afacerii sale în timpul pandemiei, așa că a recrutat cei mai buni militari în domeniul MAI, MAPN și ISU, ulterior alăturându-se și logodnica sa, Camelia Zvîc, fost cadru militar. 

A început cu un proiect la care a scris 6 luni, punând cap la cap și făcând research-uri despre nevoile copiilor, nevoia părinților, urmărindu-i îndeaproape pe cei care fac acest tip de activități. Ulterior, acesta s-a ocupat și de partea de promovare în mediul online.

Acum, visul i s-a împlinit, iar locurile pentru taberele de vara din 2023 sunt ocupate în mare parte. Cea mai mare bucurie, mărturisește el, este să vadă că foștii participanți revin și recomandă și altora să se înscrie.

Vezi momentul complet în videoclipul de mai sus

Leii sunt pregătiți! Antreprenorii sunt gata să-și prezinte planurile. Următorul episod din noul sezon Imperiul Leilor poate fi urmărit, în avans, pe VOYO!  

Imperiul Leilor – Investește în tine!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni