• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 3 octombrie 2023: Silvia Duță, competitor de temut pentru Felix Pătrășcanu, cere 200.000 de euro pentru 10% din afacerea sa de curierat

Imperiul Leilor, 3 octombrie 2023: Silvia Duță, competitor de temut pentru Felix Pătrășcanu, cere 200.000 de euro pentru 10% din afacerea sa de curierat

Silvia Duță este o tânără antreprenoare care și-a dorit să revoluționeze piața companiilor de curierat prin aducerea unor mașini electrice, în procesul de livrare. Firma ei, desi se află încă la debut, are un potential uriaș pe care Leii l-au remarcat.

Curiera este prima companie de curierat rapid cu flotă 100% electrică pentru livrarea coletelor din zona București – Ilfov. Această afacere se diferențiază de restul datorită costurilor reduse la expediere: fiecare colet trimis costă 6.3 lei. Mai mult decât atât, este singură femeie din România care deține o afacere în această arie.

După ce și-a prezentat afacerea, Leii au tras concluzii:

„Trebuie să vii cu un element diferențiator! Pot livra și eu doar electric pe București. Mă așteptam la cu totul altceva! Mă retrag”, a spus Felix.

Gallery

Răzvan Raiț s-a retras la rândul lui de la investiția în afacerea Silviei.

„Eu am auzit de voi în piață de foarte bine și cred că are legătură cu tine, omul! Mie mi se pare că ești tot ce trebuie să fie un antreprenor în România. Ești un om fabulos care merită să crească. Ce zici de 200.000 de euro pentru 20%? ”, a spus Mircea.

Cristina Bâtlan, Mircea și Wargha s-au unit și i-au propus Silviei o ofertă: 21% din companie pentru 200.000 de euro. Aceasta a acceptat propunerea celor trei.

Cine este Silvia Duță

Silvia este un personaj cu o poveste de viață desprinsă parcă dintr-un film. De la o vârstă fragedă, avea un vis măreț - să devină președintele României. Cu toate acestea, această ambiție nu s-a împlinit încă, dar ea susține că va reuși să își atingă scopul în jurul vârstei de 50 de ani. A parcurs un drum dedicat educației, absolvind ASE, la secția de Relații Internaționale, și a fost activă în voluntariatul din organizațiile studențești.

Părinții ei au fost antreprenori și au gestionat un magazin alimentar. Astăzi, ea i-a angajat la propria sa firmă - Curiera, evitându-le astfel eforturile și sacrificiile pe care le-au suportat în trecut. Tatăl ei ocupă în prezent funcția de curier, iar mama ei a contribuit la menținerea echilibrului în viața lor, asigurându-se că supraviețuiesc în cele mai bune condiții.

Silvia Duță i-a impresionat pe Lei și a primit finanțare pentru afacerea ei. Trei antreprenori i-au oferit suma cerută pentru 21% din companie. Datorită votului telespectatorilor, ea este una dintre concurenții susținuți de Vodafone România cu soluții de tehnologie care să o ajute să-și crească afacerea.

Intră și votează-ți business-ul preferat din fiecare episod din Imperiul Leilor pe deschislatehnologie.protv.ro și poți câștiga premii smart.

Cea mai votată afacere din fiecare săptămână va primi un voucher de soluții de tehnologie de la Vodafone Romania. Succes tuturor!

Articol susținut de Vodafone.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni