• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • A inventat manechinul virtual, care te ajută să cumperi online hainele potrivite. Antonia Dumitriu i-a convins pe Lei să investească în afacerea ei

A inventat manechinul virtual, care te ajută să cumperi online hainele potrivite. Antonia Dumitriu i-a convins pe Lei să investească în afacerea ei

Antonia Dumitriu are 21 de ani și este din București. Împreună cu prietenii ei a pus bazele unei afaceri, care are la bază un soft. Mai exact, a inventat un manechin virtual, care ar putea să ne ușureze cumpărăturile de haine online. La Imperiul Leilor, ea a solicitat o investiție de 250.000 de euro pentru 10% din companie.

Mircea Căpățînă și Cristina Bâtlan au venit cu o ofertă comună. Astfel, investitorii au căzut de acord la suma de 250.000 de euro pentru 20% din companie. Antonia a acceptat propunerea lor. 

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Cine este Antonia Dumitriu 

Studiază moda la Milano și a început să lucreze de la 16 ani. La început a fost asistent de stilist, dar treptat a avansat până când a ajuns director creativ. Și-a format echipa ei, a lucrat cu diverși artiști din România și din străinătate. 

Antonia vrea să revoluționeze mersul magazinelor online de modă. A creat manechinul virtual, care ne ajută să probăm hainele de la distanță. 

Irisphera este un business care le oferă magazinelor online un manechin virtual customizat. O astfel de soluţie vine în ajutorul clienţilor să îşi găsească mărimile potrivite cu ajutorul unui manechin virtual pe care îl pot personaliza în funcţie de măsurătorile lor.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni