• Emisiuni
  • La Măruță
  • Sebastian Chitoșcă, fost concurent Survivor, cu mare sinceritate, despre situația lui Zanni la Survivor All Stars

Sebastian Chitoșcă, fost concurent Survivor, cu mare sinceritate, despre situația lui Zanni la Survivor All Stars

După ce s-a întors la Survivor All Stars de pe Insula Exilului, Zannidache pare că are toți colegii împotrivă.

Gallery

Faptul că e singur acum e cumva asumat de Zanni, care cu această atitudine a și reintrat în competiție. Despre modul în care apare acum în ochii tuturor, a vorbit Sebastain Chitoșcă, la rândul său fost concurent în showul de surpraviețuire. 

Sebastain Chitoșcă: Îmi doresc să câștige acest show, dar sunt reprezentantul dreptății în acest show. Când văd ceva deplasat la el, nu pot să îi țin apărarea că îmi e prieten. Drept dovadă, să vă zic sincer, nu suntem prieteni în momentul de față, nu ne vorbm, la un moment dat se duce prietenia. Nu mai sunt prieten cu el, dar cu siguranță îl susțin pentru că nu îmi place de altcineva în show.

Sebastain Chitoșcă: Văd o chestie...Toți sunt împotriva lui Zanni, chiar și dacă nu era eliminat și reprimit, oricum se puneau toți împotriva lui, de ce... Eu mă uit la Andrei Ciobanu, nu am nimic cu el, până să se ajungă să se voteze era fix genul de om care spuneam că e manipulat de Zanni, așa se vedea. Era de acord cu ce scotea Zanni pe gură. În momentul în care s-a întors Zanni împotriva lui, s-a dus înapoi la Războinici, se vede că familia lui e acolo. (...) Acum Războinicii sunt împotriva lui Zanni. Și pentru că e foarte bun, și mie îmi era greu dacă eram acolo și venea înapoi un concurent foarte bun.

Vezi în video atașat întreg interviul 

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni