• Emisiuni
  • La Măruță
  • Liviu Teodorescu prezintă imagini exclusive de la nuntă! Motivul pentru care artistul nu poartă verighetă 

Liviu Teodorescu prezintă imagini exclusive de la nuntă! Motivul pentru care artistul nu poartă verighetă 

Liviu Teodorescu și iubita sa din liceu, Iulia, s-au căsătorit în luna iulie. După 10 ani de relație, cei doi au decis să facă pasul cel mare și să devină soț și soție. Evenimentul a fost unul emoționant și presărat cu momente pe care nu le vor uita niciodată. Liviu a vorbit despre nuntă și a prezentat imagini în exclusivitate în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. 

Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit, după 10 ani de relație, în care au fost împreună la bine și la rău. Invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Liviu a povestit cum a decurs fericitul eveniment și a dezvăluit care este motivul pentru care nu poartă verighetă.

Artistul a relatat că nunta a fost una de poveste și că s-a distrat pe cinste. El a subliniat că ceremonia nu a fost una tipică și că nu a avut timp nici măcar o secundă să treacă pe la mesele invitaților, căci a fost ocupat să danseze și să întrețină atmosfera.

"Nu a fost totul atât de tradițional, a fost totul atât de fresh. Noi toată nunta am stat pe ringul de dans, nu am apucat să mănânc decât o felie mică de aperitiv. 6-7 ore am stat pe ringul de dans. Eu îmi cer scuze dacă oamenii s-au simțit mai nebăgați în seamă. Nu am fost deloc pe la mese. Îmi cer scuze persoanelor pe care nu le-am salutat la nuntă. Eu m-am distrat", a povestit Liviu. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni