• Emisiuni
  • La Măruță
  • Problemele de sănătate nu îi dau pace lui Gabriel Cotabiță: "De doi ani doar supraviețuiesc"

Problemele de sănătate nu îi dau pace lui Gabriel Cotabiță: "De doi ani doar supraviețuiesc"

Gabriel Cotabiță a împlinește pe 1 noiembrie 66 de ani. De ziua sa de naștere, artistul a fost invitatul lui Cătălin Măruță în platoul emisiunii pe care acesta o moderează. Solistul a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă , dar și despre femeia care îi este alături și o pe care o iubește necondiționat.

Anul 2021 a fost unul complicat pentru Gabriel Cotabiță. A pășit în 2021 fiind internat în spital din cauza noului coronavirus, iar recent a ajuns din nou în atenția medicilor. Invitat La Măruță, artisul a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat. 

"De vreo doi ani de zile doar supraviețuiesc.De când am schimbat anul am trecut prin tot felul de probleme de sănătate. Ultima oară când mi se întâmplase toată lumea credea că am terminat-o. Se pare că anul acesta în care am intrat a fost unul nefast pentru mine. Mi-am petrecut Revelionul în spital, apoi am avut o problemă cu tiroida luna trecută. Problemele vin, tu doar trebuie să fii pregătit și să nu te sperie. Și mai ales să nu se sperie cei din jurul tău", a spus Gabriel Cotabiță.

Artistul a dezvăluit că problemele se sănătate i-au fost prevăzute de către o bună amică, care se ocupă cu realizarea astrogramelor. 

Gabriel Cotabiță a amintit și de Alina, femeia care i-a fost alături la bine și la greu. "Nu credeam că voi mai întâlni pe cineva care să mă iubească așa. Eu nu am făcut nimic special pentru ea, nu i-am ridicat vreo statuie. Știe doar că o iubesc și punct", a spus Gabriel Cotabiță. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni