• Emisiuni
  • La Măruță
  • Lele „Copilul Mileniului”, de la sărăcie la succes. Povestea de viață a cântărețului

Lele „Copilul Mileniului”, de la sărăcie la succes. Povestea de viață a cântărețului

Robert Durmus, pe care toți îl cunosc cu pseudonimul Lele, a povestit în emisiunea La Măruță despre drumul său spre succes, care nu a fost deloc ușor. 

„Clar că mi-a fost greu. Au fost foarte mulți ani de muncă. M-am chinuit foarte mult, dar vedeți că după muncă și răsplată”, spune artistul. 

Lele a povestit cum a făcut primii pași spre muzică. 

„Aveam 9 ani, iar părinții mei au decis să mă ducă la Dan Bursuc, pe care-l salut pe această cale și îi voi mulțumi toată viața mea pentru ce a făcut pentru mine. I-am cântat, i-a plăcut foarte mult de mine și de atunci a început totul”.

La 10 ani, Lele a jucat în filmul „Muzica în Sânge”, unde interpretează rolul unui copil talentat. Scurtmetrajul a fost insipirat de povestea de viață a lui Robert. 

Am jucat și acum, de curând...am fost invitat la serialul Clanul. M-am bucurat foarte mult și pentru mine a fost o experiență unică”, menționează Lele. 

„E o bucurie foarte mare în sufletul meu că, după atâția ani de muncă și tot greul care a fost la momentul acela, văd realizările din ziua de azi și sunt foarte fericit”.

Pe lângă muzică, pasiunea lui de o viață care îi aduce o satisfacție foarte mare, Lele este un tată fericit. Fetița lui, Antonia, a împlinit recent 6 ani. 

„Sincer nu aș vrea să cânte, mi-aș dori altceva pentru ea. Poate actorie”. 




Vezi interviul integral mai sus. 


Sursă foto: Instagram/ robertlele1







 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni