• Emisiuni
  • La Măruță
  • La Măruță a intrat în culisele Românii au Talent, înainte de Marea Finală

La Măruță a intrat în culisele Românii au Talent, înainte de Marea Finală

La "Românii au talent", urmează Marea Finală, o finală cu numărul 13, un număr care de data aceasta, așa cum spune Cristina Șeulean, corespondent La Măruță, este magic și, contrar credinței populare, cu noroc. 

11 concurenți vor lupta pentru marele premiu, în direct pe PRO TV și VOYO. La finalul primei semifinale, telespectatorii au aflat primii concurenți care vor ajunge în utima etapă. 

Aceștia sunt: Albert Gugulan (pianist), Bianca Avram (dansatoare), trupa Monique Family (trupă de dansatori), Oleg Spînu (interpret) și Rareș Prisacariu (puștiul de 7 ani care i-a uimit pe jurați cu versurile recitate). Apoi, fanii au aflat și ceilalți concurenți care se vor lupta pentru premiul cel mare: Taheira Sașa, Olya și Valera (dansatori), Sandip Brahamin (dansator), Sara Piliego (dansatoare) și Eduard Dragu (pianist).

De asemenea, Carina Veghiu este cea care a primit „Wildcard” din partea celor patru jurați de la Românii au Talent. Andi Moisescu, Andra Măruță, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete i-au oferit acest card concurentei în vârstă de 11 ani, ceea ce înseamnă că o propulsează direct în Marea Finală. 

Pe 12 mai simțim magia finalei Românii au Talent! Cristina Șeulean a intrat în culisele show-ului, iar atmosfera este una uluitoare. O simțiți în VIDEO-ul atașat.

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni