• Emisiuni
  • La Măruță
  • EXCLUSIV: Laura Lezis, corespondent La Măruță, dulciuri regale și răsfăț în Dubai

EXCLUSIV: Laura Lezis, corespondent La Măruță, dulciuri regale și răsfăț în Dubai

Cum arată torturile și prăjiturile savurate de Regele Charles și de familia regală a Marii Britanii? Cum arată o piscină la o înălțime record de 200 de metri deasupra orașului? Unde se cazează starurile de la Hollywood că să se simtă că acasă? Corespondentul La Măruță Laura Lezis le arată pe toate...din Dubai. 

Prăjituri inspirate din decorurile regale te ademenesc din vitrina cofetăriei Little Venice . Este cofetăria Casei Regale Britanice și toate evenimentele importante de la Palatul Buckingham sunt îndulcite de ei. În plus o mulțime de vedete comandă torturi pentru evenimentele lor : David Beckham, Lionel Messi, Pierce Brosnan - James Bond, Madonna sau Ozzy Osbourne.


 
Cofetăria este deschisă în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Dubai, Atlantis The Palm, unde la deschidere a cântat Beyonce pentru multe milioane de Euro, unde surorile Kardashian vin des și unde prețul unui apartament depășește 30 de mii de Euro pentru o singură noapte. Este al doilea cel mai scump hotel din lume. Pereții holurilor și cei ai lifturilor sunt din sticlă cu apă și foc la un loc, iar fântânile exterioare sunt printre cele mai înalte din lume și împletesc și ele apa și flăcarile.
 
Din hotelul de vis, Laura a mers într-un alt punct care îți taie respirația. Mai precis, să prindă răsăritul la  AURA Skypool, o piscină cu panorama 360 de grade aflată la etajul 50. O experiență de neuitat să înoți deasupra orașului, la o înălțime record de 200 de metri într-o piscină de 750 de mp care oferă priveliști cuprinzătoare cu atracțiile turistice, precum Palm Jumeirah, Burj Al Arab.
 
Și cum Laurei îi plac aventurile și experiențele inedite, nu a ratat nimic. Așa că a vizitat cele mai frumoase locuri și atracții turistice,  cu tot ce a văzut online la influenceri celebrii. Mai mult, s-a dat și cu tiroliana deasupra clădirilor pentru că îi place adrenalina. În Dubai este una dintre cele mai abrupte și mai rapide tiroliene din întreaga lume, având 1 km lungime, până la 170 de metri înălțime și o viteză medie de 80 km/oră. În aceste condițîi, deasupra zgârienorilor și deasupra apei te simt ca Superman
 
De la cea mai lungă tiroliana, Laura a avut parte de o altă experiență: a călătorit în viitor și s-a întâlnit cu roboțîi pentru că a mers la Muzeul Viitorului. O călătorie pe care orice turist ar trebui să o facă pentru a înțelege cum tehnologia poate fi integrată în viața de zi cu zi și cum peste puțin timp ne poate face viață mai ușoară.

 
Însă Dubaiul are și o latura culturală impresionanată. La Perle este un spectacol de acrobații unic în lume, asta pentru că sala este special concepută pentru acest show impresionant. Îmbină o coregrafie senzațională cu cascadorii îndrăznețe și cu un inedit „teatru acvatic”, iar timp de mai bine de o ora se sfideaza gravitația. Scenă acvatică” de înaltă tehnologie este umplută cu 2,7 milioane de litri de apă, având capacitatea de a se transforma dintr-o scenă acvatică într-o estradă uscată în mai puțin de un minut. 

Laura Lezis a avut privilegiul de a filma showul, dar a fost și  primită chiar și la un antrenament al sportivilor. La spectacol sunt implicați cei mai buni acrobati, dansatori și balerini din toată lumea. De condiția lor fizica se ocupa Andrei Cristofor, un fizioterapeut român care a lucrat cu Horia Tecău și cu Simona Halep și care acum se ocupă de performanța și sănătatea acrobatilor.

Vezi un video delicios 

FOTO: LA MĂRUȚĂ/ INSTAGRAM LAURA LEZIS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni