• Emisiuni
  • La Măruță
  • Doctorul Cristian Andrei, o perspectivă interesantă despre consumul de droguri la adolescenți: "Și tu ești consumator"

Doctorul Cristian Andrei, o perspectivă interesantă despre consumul de droguri la adolescenți: "Și tu ești consumator"

Psihoterapeut și trainer la Institutul de Relatii Umane, așa cum se prezintă chiar el însuși pe pagina de Facebook, doctorul Cristian Andrei e cea mai potrivită persoană să discute despre un subiect foarte sensibil.

Mai precis, La Măruță, a abordat tema consumului de droguri la adolescenți dintr-un unghi cât se poate de interesant:

"Ești cosumator? Nu? Ba da! Și nu te gândești! Dacă ești consumator, ai nevoie de o stimulare din ce în ce mai puternică. Pentru că ești un consumator de publicitate, fete, internet. Crește posibilitatea ca populația să caute mai mult. Consumul capătă aspect cantitativ, nu calitativ. (...) Există o mulțime de copii care nu produc nimic la vârsta lor, pentru vârsta lor, sunt doar consumatori. Ideea e să și produci ceva, orice, nu doar să consumi. A consuma și doar atât e o problemă. Bineînțeles că apoi vine anturajul, unde și acolo se plusează pe consum. Există această vulnerabilitate a adolescenților. Exagerezi ca să exiști. O victorie e să bagi în tine ceva de care îți e frică. Lor întâi le e frică. "



Vezi în video-ul  atașat tot ce are de spus doctorul Cristian Andrei despre acest subiect sensibil.

Foto: doctorul Cristian Andrei Facebook 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni