Oana Ioniță: "Isa a aflat la 12 ani că tati nu este tatăl biologic"

Oana Ioniță are doi copii, pe Isabel și Maxim, în vârstă de 12 și 9 ani. 

Isabel este fiica acesteia dintr-o fostă relație, iar Maxim este fiul ei și al fostului soț, Florin Budnaru. Divorțul dintre Oana Ioniță și Florin Budnaru s-a pronunțat pe 14 septembrie, dar Oana Ioniță l-a cunoscut pe Florin când Isabel avea 2 ani și jumătate. Atunci Oana a decis să nu-i spună fiicei sale că Florin nu este tatăl ei biologic.

 
La Măruță a declarat:

"Isa a aflat la 12 ani că tati nu este tatăl biologic(...)Am încercat timp de ani de zile să deschid subiectul. Fiind un subiect foarte delicat, am vorbit cu câțiva psihologi, cu prieteni, să încerc să găsesc o soluție, să fie cel mai ușor mod prin care copilul să primească vestea. Te gândești, atunci când e un copil mai mic, că nu o să înțeleagă de ce ai făcut asta, de ce nu i-ai spus.”
 
„Mi s-a părut surprinzător că nu a zis că vrea să-și cunoască tatăl” 

"Când am avut discuția cu ea, ori pentru că i-am explicat situația într-un anumit fel, și m-a lăsat să vorbesc, m-a ascultat cred că jumătate de oră, a respectat dorința mea. Când a concluzionat mi s-a părut surprinzător că nu a zis că vrea să-și cunoască tatăl. Momentan a zis că este foarte bine așa cum este. Nu simte nevoia să-l cunoască pe tatăl ei natural.”
 
Măruță a întrebat-o și dacă tatăl biologic al Isabelei a vrut să își vadă fiica:

„A avut curiozitatea, am discutat, am zis că mai bine… eu așa mi-am dorit."

FOTO: LA MARUȚĂ

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni