• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cristina Demetrescu face previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii martie

Cristina Demetrescu face previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii martie

În platoul Vorbește Lumea de la ProTV, Cristina Demetrescu a vorbit despre ce urmează în ultimele 15 zile din luna martie 2024.

Zodia care în această perioadă are noroc la bani și în afaceri este Berbecul, iar cea care simte nevoia să flirteze și poate să se îndrăgostească e zodia Gemeni.

Suntem în sezonul eclipselor, iar pe 25 martie vom avea o eclipsă de lună în Balanță, o eclipsă în penumbră. Pe data de 8 aprilie vom avea o eclipsă totală de soare, dar nu se vede de la noi din țară. Dar axa Berbec-Balanță, unde se întâmplă aceste elipse e o axă balansoar și se schimbă atmosfera brusc.

Vorbim despre eclipsa în Balanță, iar Balanța guvernează relațiile, căsătoriile, parteneriatele și acolo, în funcție de karma fiecăruia, lucrurile pot trece de la bine la rău, dar și de la rău la bine.

Berbec

Berbecilor le merge foarte bine din punct de vedere financiar, începe business-ul să funcţioneze. Eclipsa le poate afecta căsătoriile sau parteneriatele/


Taur

Taurii sunt rugaţi să nu care lucruri grele pentru că ar putea avea probleme la coloană. Când au de-a face cu ceva mai deosebit ca lucrare, să apeleze la persoane mai scumpe, dar mai specializate.

Gemeni

Gemenii sunt implicaţi în sezonul relaţiilor, simt nevoia să iubească, să se îndrăgostească. Pentru Gemenii care nu au treabă cu iubirea, se pot ocupa de copii. Acolo pică eclipsa pentru ei, în zona iubirii şi a copiilor.

Rac

Racii sunt puşi pe curăţarea energetică a căminului, a casei. Eclipsa nu e zi bună pentru asta, dar este bun echinocţiul.

Leu

Leii nu trebuie să fie naivi în perioada asta şi să ia o informaţie la prima mână, ci trebuie să o verifice. Trebuie să aibă mare atenţie şi la condus.

Fecioară

Fecioarele cheltuiesc mulţi bani, iar cheltuielile e posibil să depășească bugetul.

Balanţă


Balanţele trebuie să fie atente la ceea ce le aduce următoarea perioadă, să speculeze și să profite de următoarea perioadă şi să îşi valorifice nişte oportunităţi în bani.

Scorpion

Scorpionii au o sănătate mai delicată, poate chiar din punct de vedere psihologic. Sunt probabile și conflicte în vieţile Scorpionilor.

Săgetător

Săgetătorii stau ceva mai bine, ei trebuie doar să evite anturajele, grupurile, prietenii, să stea mai singuri, să evite aglomeraţiile. Pentru ei, karma colectivă e problema acum.

Capricorn

Capricornii sunt un pic iritaţi, vorbim de relaţia Capricornului cu femeile, de o şefă, s-ar putea să îşi dea demisia.

Vărsător

Vărsătorii pot fi epuizaţi şi au tendinţa să renunţe la unele studii, mai ales cei care se duc la facultate, sau invers.

Peşti

În privinţa Peştilor, apare un risc de pagubă, poate chiar de furt. Oricât de multă încredere aveţi în cineva, în perioada asta, nu este momentul să bateţi palma

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni