Cum se simte Nelu Vlad după ce i s-a descoperit un hematom pe creier

Nelu Vlad a urcat pentru prima oară pe scenă, la 3 luni de cînd a aflat că are un hematom pe creier. Pentru La Măruță, a făcut declarații sincere și a spus prin ce a trecut.

Nelu Vlad a simtit ca ceva nu este in regula in ianuarie, la un spectacol avut la Satu Mare. A ametit, si-a pierdut echilibrul, dar nu a renuntat. A cantat două ore într-o pozitie fixă, nemiscat. A plecat apoi la Cluj, unde nu a mai apucat sa cânte pentru ca starea lui s-a agravat. A chemat ambulanta și a fost dus de urgenta la spital.

Nelu Vlad: Nu mai vedeam si nu mai puteam sa-mi tin echilibrul și atunci am chemat Ambulanța. Din acel moment nu am știu dacă mai scap sau nu mai scap, să te trezești cu așa ceva dintr-o dată, este o stare teribilă. Am avut momente teribile, sinistre. Am zis că aici e sfârșitul. (...) 22 de zile am stat în pat, cu fața în sus! Am rezolvat integrame. (...) Din explicațiile date de medic, hematomul se resoarbe în trei luni, au trecut 50 de zile, aștept să treacă trei luni și merg la control. 

La aproape 3 luni de cînd a început tratamentul și de când și-a anulat toate evenimentele, Nelu Vlad și-a luat inima în dinți și, la invitația Vlădutei Lupău, a urcat din nou pe scenă la concertul acesteia de la Sala Palatului.

Nelu Vlad: Eu am amânt toate concertele. Nu am lipsit până acum de la niciun concert și sunt de o punctualitate rară. 

Vezi un interviu cu totul emoționant atașat acestui material 

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni