• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cum a apărut Anisia Gafton La Măruță după operația la nas și ce povestește

Cum a apărut Anisia Gafton La Măruță după operația la nas și ce povestește

La filmările la noul sezon „Săriți de pe fix”, începute deja, Anisia Gafton surprinde cu un nou look.

Gallery

​Mai precis, vedeta și-a făcut dublă intervenție în zona nasului. La Măruță a venit cu aceeași energie debordantă ca de obicei, dar cu... un alt nas. Mai în glumă, mai în serios, în fața schimbării, Măruță a exclamat:

"Era să nu te mai recunosc!"

​Anisia Gafton a povestit:

Respir aer mult mai bine, într-o cantitate mult mai mare! Aveam nevoie din punct de vedere medical.(...) Dacă tot am venit la doctor, m-am dus ca la frizer, ia-ma și la vârf. A trecut o lună și trei săptămâni, nu e recuperat complet. Un an de zile durează recuperarea totală. (...) Respir mai bine, dorm mai bine, mă simt mai bine. (...) Nici eu nu mă recunosc cum eram înainte, sincer. (...) Nu eram complexată, eram bine și înainte, sunt bine și acum. Eu mă simțeam bine și cu nasul de dinainte și cu cel de acum. Dacă nu era deviația de sept, nu făceam. Hateri or să existe tot timpul.

Vezi un video special atașat acestui material 

Și în anunțul făcut în exclusivitate legat de operație pentru protv.ro, Anisia a declarat:


Recent, acum o lună și ceva am făcut o operație de deviație de sept, complicățică chiar, iar nasul oricum trebuia îndreptat. Și dacă tot am intrat în nas pentru deviație, eu am făcut ca românul: când schimb gresia, hai că schimb și faianța. Așa că am umblat și estetic. Important este că sunt sănătoasă și pot respira ca lumea, nasul și fața o să se dezumfle ușor-ușor în următorul an și foarte important e că acuma când beau ceva îmi încape tot nasul în pahar. Oricum eu rămân aceeași Anisia, cu farmec și energie, aceeași Anisia sărită de pe fix și doritoare să vă facă să râdeți! Vă pup și vă iubesc.

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni