• Emisiuni
  • La Măruță
  • Fost concurent Survivor: "Așa mi-a zis și mie Zanni, nu o să te votez, frățiorul meu, niciodată, și a ajuns la vot și mi-a pus numele pe vot"

Fost concurent Survivor: "Așa mi-a zis și mie Zanni, nu o să te votez, frățiorul meu, niciodată, și a ajuns la vot și mi-a pus numele pe vot"

Alexandra Gog, Cristi Mitrea și Sebastain Chitoșcă , fost concurent Survivor, au discutat despre Survivor All Stars și despre cele mai recente mutări de joc.

Gallery

​Vezi imagini din cea mai recentă ediție - Survivor All Stars - 2 aprilie

Pentru că s-a vorbit mult despre votul oferit de Zanni la ultima eliminare, dar și de faptul că acesta a promis ceva și a făcut alceva, a mărturisit:


Așa mi-a zis și mie Zanni, nu o să te votez, frățiorul meu, niciodată, și a ajuns la vot și mi-a pus numele pe vot! Nu e de iertat aici! Ești într-o competiție! (...) Aici nu mă surprinde că Ana Pal și Andrei Ciobanu sunt carne de tun! (...) Și eu eram bun și eram în fiecare săptămână la vot!
"Acolo nu se iubește nimeni cu nimeni! E o competiție!"

Survivor All Stars a început pe 17 ianuarie și a demonstrat că este cel mai puternic sezon de până la acest moment. Cei de acasă nu au ratat niciun minut, iar show-ul a fost pe primul loc în topul preferințelor.

Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV și VOYO, cea de-a doua ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni