• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Celentano a găsit o nouă metodă de a face bani: „Pensie de dansatori!”. Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Celentano a găsit o nouă metodă de a face bani: „Pensie de dansatori!”. Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Celentano a găsit o nouă metodă de a face bani: „Pensie de dansatori!”. Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Joi seară, comedia a cucerit România! Telespectatorii au râs cu gura până la urechi urmărind noile aventuri ale celor mai îndrăgite și amuzante personaje. Serialul Las Fierbinți a fost, din nou, lider absolut de audiență.

O zi întreagă, Giani a fugit după Brad Pitt prin sat. Motivul? Voia să ajungă la Hollywood prin intermediul lui. Însă actorul s-a dovedit a fi, de fapt, soția lui Brânzoi deghizată: „Hai că era cât pe ce să ne prindă prostul de Giani. O lăsăm mai moale cu deghizatul ziua în amiaza mare. Știu că e palpitant, dar era să-mi sară inima din piept. Da, da, ne vedem. Îi aranjez hainele lui Brânzoi și după ce adoarme, vin. Te pup!”, i-a spus aceasta lui Nicu Rață, pe care îl vizitase mai devreme.

Celentano și Firicel au căzut de comun acord că e bine să stai degeaba, însă principala problemă cu „statul degeaba” e că „n-ai bani”. Prin urmare, cei doi săteni au hotărât să depună la primărie o cerere pentru pensie specială: „Mergem la Vasile să ne cerem drepturile!”, a spus Celentano. Tot el i-a prezentat primarului ideea sa: „Pensie de dansatori!”. Totuși, Vasile nu a fost prea încântat de cele auzite: „Am și eu o rugăminte: să văd și eu cartea de muncă, pe ce scene ați jucat, iar eu, în secunda doi, vă fac pensionari. Nu vă este rușine? Să veniți la mine în birou duhnind a rachiu și să cerșiți?”, i-a mustrat acesta.

Aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.8 puncte de rating și 30.8% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 6.7 puncte de audiență și 17.5% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:13, peste 2.3 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, la PRO TV!

Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoadele pot fi urmărite în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni