Mii de români au decorat instalația Love Island România expusă la Art Safari Love Edition

Mii de români au decorat instalația Love Island România expusă la Art Safari Love Edition

Iubirea este elementul cheie care-i va aduce pe concurenții reality show-ului Love Island România într-o locație exotică și îi va pune față-n față cu cele mai sexy alegeri. În cadrul evenimentului Art Safari Love Edition, mii de români și-au exprimat deja dragostea față de cel sau cea alături de care ar vrea să plece pe o insula pustie.

Înainte de a explora expozițiile de artă, vizitatorii sunt invitați într-o călătorie pe Love Island – un spațiu de relaxare tropical, dar și o instalație de artă participativă, cu palmieri, multe inimi, un loc ideal pentru un date perfect, care are și o zonă unde poți scrie numele celui alături de care ai vrea să-ți petreci restul vieții, pe o insulă pustie. Mii de români au ajuns deja la Art Safari și au decorat instalația Love Island România.

„O insulă exotică este întotdeauna o destinație de vis pentru majoritatea dintre noi. Cum ar fi însă ca acest vis să fie cu totul special dacă persoana iubită ar fi și ea pe această insulă... pustie, dar bine amenajată cu o vilă, piscină și cocktail-uri la discreție? Exact ca în LOVE ISLAND. Un vis în vis! Până să ajungem însă pe insula exotică, am trecut pe la Art Safari și, împreună cu organizatorii, am construit o replică a visului din insulă, sau a insulei din vis. Vizitatorii expoziției sunt mai mult decât bine-veniți să fie crud de sinceri și să scrie cu simț de răspundere numele persoanei alături de care se văd pășind pe nisipul fierbinte. Cine știe? S-ar putea ca persoana respectivă să vadă mesajul...”, a spus Vasile Alboiu, Director de Creație PRO TV. 

„La Art Safari, dragostea trece prin... Love Island! În drum spre Love Stories, o expoziție pe care am adus-o în premieră la București de la celebrul muzeu londonez, National Portrait Gallery, vizitatorii sunt invitați într-un spațiu în care chiar ei devin artiști și își desenează dragostea. O instalație de artă participativă creată împreună cu partenerul nostru PRO TV. Dragostea este prezentă în toate expozițiile pe care le găzduim în acest sezon: de la peste 100 de povești de dragoste din colecția NPG - David & Victoria Beckham, Yokko Ono și John Lennon, Meghan Markle & Prințul Harry - până la artiștii români pe care îi iubim, clasici și contemporani deopotrivă. Arta de renume este completată de o serie de experiențe la Art Safari, de la instalații imersive, până la opțiuni de petrecere a timpului altfel. Să fie o vară plină de dragoste la Palat!”, Ioana Ciocan, CEO Art Safari

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure sunt gata să trăiască o experiență de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată. Imediat ce intră în show, trebuie să decidă cu cine plănuiesc să formeze un cuplu. Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna lipsit de probleme, iar provocările pe care le vor întâlni în fiecare zi vor duce la răsturnări dramatice de situație. 

Show-ul va fi disponibil în curând pe VOYO și PRO TV. 

VOYO – Let’s VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni