Sunt pregătite să se îndrăgostească! Ele sunt cele cinci concurente de la Love Island România

Sunt pregătite să se îndrăgostească! Ele sunt cele cinci concurente de la Love Island România

Începând cu 1 octombrie 2023, pe VOYO, oamenii vor putea urmări cel mai incitant show din România: Love Island! Într-o călătorie plină de aventuri și suspans, toți cei 10 concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche într-un cadru de vis din Tenerife. 

10 concurenți sunt pregătiți să se îndrăgostească, dar nu oriunde, ci în Tenerife! Alina Ceușan este prezentatoarea emisiunii și cea care îi va îndruma pe tinerii super-fermecători într-o călătorie plină de suspans, dramă și adrenalină, unde o să își cunoască dragostea adevărată.

Aceasta a făcut deja primele declarații despre debutul show-ului, fiind fericită și recunoscătoare pentru rolul de moderatoare a emisiunii:

”Vestea cea mare e aici! Din 1 octombrie începe Love Island România, pe VOYO, iar din 2 octombrie, puteți urmări aventurile concurenților noștri pe PRO TV. Sunt nerăbdătoare să văd cum vor trăi aventura vieții lor, timp de 2 luni, într-o vilă de lux din Tenerife, în căutarea dragostei, iar voi, cei de acasă, o să puteți interacționa aproape LIVE cu tot ce se întâmplă în casă prin ajutorul unei aplicații unice în România. Vă aștept să fiți alături de noi pentru că v-am pregătit un sezon incendiar!”, a spus Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii Love Island România.

Până atunci, haideți să le cunoaștem ușor-ușor pe cele cinci fete, singure, senzuale și cu multă încredere în propriile forțe.

Dacă vreți să fiți primii care află cine sunt, stați cu ochii pe pagina de Instagram Love Island România și pe pagina de TikTok a show-ului!

@loveislandromania Concurenții sunt aici ❗️ Mister, seducție și pasiune. Descoperă mai mult, din 1 octombrie pe @voyo.ro #loveislandromania #protv #voyo ♬ original sound - LoveIslandRo



 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni