• Emisiuni
  • Love Island România
  • Cine este Ada Ileana de la Love Island România. Tânăra de 26 de ani este pregătită să își găsească jumătatea

Cine este Ada Ileana de la Love Island România. Tânăra de 26 de ani este pregătită să își găsească jumătatea

Cine este Ada Ileana de la Love Island România. Tânăra de 26 de ani este pregătită să își găsească jumătatea

Love Island România se apropie cu pași repezi de premiera pe micile ecrane, pe 1 octombrie la VOYO și următoarea zi la PRO TV. Înainte de a vedea cele mai îndrăznețe experiențe ale celor 10 concurenți, hai să facem cunoștință cu ei!

Show-ul Love Island a reușit să cucerească oamenii din peste 25 de țări, iar acum se pregătește să debuteze și în România. În această experiență de neratat, 5 băieți și 5 fete vor locui pe o insulă absolut fascinantă din Tenerife, cu scopul de a-și găsi sufletul pereche.

Ada Ileana este una dintre cele cinci îndrăznețe care a acceptat cea mai frumoasă provocare: cea de a-și găsi jumătatea. Aceasta are 26 de ani, în prezent predă limba engleză, însă în trecut a cocheta cu luminile reflectoarelor, în 2022 primind titlul de Miss România Internațional. 

Tânăra a dezvăluit faptul că este singură de aproximativ trei ani deoarece încă nu a întâlnit pe nimeni 100% potrivit pentru ea. Cu toate acestea, nu își pierde speranța și privește experiența Love Island România ca pe o oportunitate:

”Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să și găsesc!”. 

Rămâne de văzut cine dintre concurenți va reuși să ajungă la inima ei, dar asta doar din 1 octombrie 2023, pe VOYO!

@loveislandromania Ada Ileana are 26 de ani, este profesoară de limba engleză și câștigătoarea titlului Miss România Internațional 2022. Spune că de trei ani este singură pentru că n-a găsit pe nimeni potrivit pentru ea, însă nu și-a pierdut speranța: ”Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să și găsesc!”. ???? Dacă vrei mai multe informații, instalează-ți chiar acum aplicația Love Island România ???? #loveislandromania #protv #voyo ♬ original sound - LoveIslandRo


Pentru a-i cunoaște pe toți concurenții, nu uitați să descărcați aplicația Love Island, disponibilă pe Google Pay și App Store. Odată descarcată, aceasta îți permite să fii extrem de aproape de personajele tale preferate din emisiune, poți vota cine părăsește insula și vei avea acces la scene exclusive, care nu vor fi difuzate la PRO TV sau pe VOYO.

 

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască o experiență neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni