• Emisiuni
  • Love Island România
  • Cine este Adrian Butușină, concurent la Love Island România: „Îmi place să fiu singur... cu mai multe fete!”

Cine este Adrian Butușină, concurent la Love Island România: „Îmi place să fiu singur... cu mai multe fete!”

Cine este Adrian Butușină, concurent la Love Island România: „Îmi place să fiu singur... cu mai multe fete!”

Love Island România este aproape aici! Cel mai cool show de dating va avea premiera duminică, 1 octombrie 2023 pe VOYO și următoarea zi la PRO TV.

Love Island România este show-ul care promite să cucerească inimile telespectatorilor încă de la prima ediție! Acesta va avea premiera duminică, 1 octombrie 2023, pe VOYO, urmând ca luni să fie difuzat și pe PRO TV. Înainte de a lua contact cu acțiunea de pe insulă, haideți să cunoaștem personajele!

Adrian Butușină este unul dintre cei cinci băieți care au acceptat provocarea Love Island România! Acesta are 29 de ani și spune despre el că este un tip care flirtează mult atunci când nu este implicat într-o relație. Totuși, lucrurile se schimbă în momentul în care iubește, devenind cel mai romantic băiat din lume.

 ”Îmi place să fiu singur... cu mai multe fete! Acum am hotărât să schimb planul, vreau să caut dragostea adevărată, dragostea care face cât tot ce am trăit până acum”, a spus el.

Pe plan profesional, Adrian este antrenor personal și duce o viață extrem de echilibrată, fiind atent la ceea ce mănâncă, ce bea sau cum își petrece timpul liber.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LoveIslandRo (@loveislandro)

Pentru a-i cunoaște pe toți concurenții, nu uitați să descărcați aplicația Love Island, disponibilă pe Google Pay și App Store. Odată descarcată, aceasta îți permite să fii extrem de aproape de personajele tale preferate din emisiune, poți vota cine părăsește insula și vei avea acces la scene exclusive, care nu vor fi difuzate la PRO TV sau pe VOYO.

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască o experiență neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni