• Emisiuni
  • Love Island România
  • Cine este Valentin Popescu, concurent la Love Island România: „Sunt deschis chiar și la o relație pe viață”

Cine este Valentin Popescu, concurent la Love Island România: „Sunt deschis chiar și la o relație pe viață”

Cine este Valentin Popescu, concurent la Love Island România: „Sunt deschis chiar și la o relație pe viață”

Love Island România este aproape aici! Aplicația a fost deja lansată și este disponibilă pe Google Play și App Store, iar premiera show-ului va fi duminică, 1 octombrie 2023, pe VOYO și următoarea zi la PRO TV.

Valentin Popescu, în vârstă de 27 de ani, a captat atenția fanilor Love Island Romania, datorită farmecului său incontestabil și personalității sale atrăgătoare. Cu o carieră solidă în lumea digitală, ca creator de conținut pe platforma YouTube, Valentin și-a creat o bază de fani dedicată prin conținutul său autentic și plin de viață.

Valentin știe clar ce își dorește de la Love Island România! Acesta, deși este atras în special de blonde, consideră cea mai mare cerință înălțimea femeii de lângă el. Concret, tânărul a declarat că nu ar accepta să fie într-o relație cu o fată mai înaltă decât el:

”Nu sunt deloc vreun sfânt. Vreau să fac din fiecare zi un Valentine’s Day fără bomboane, pentru că țin la siluetă. În rest, sunt deschis la orice, chiar și la o relație... pe viață!”, recunoaște acesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LoveIslandRo (@loveislandro)


Puțin timid la început, dar este convins că își va găsi jumătatea pe insulă. Este gata să-și întemeieze o familie, să aibă parte de o relație serioasă și stabilă.

Pentru a-i cunoaște pe toți concurenții, nu uitați să descărcați aplicația Love Island, disponibilă pe Google Pay și App Store. Odată descarcată, aceasta îți permite să fii extrem de aproape de personajele tale preferate din emisiune, poți vota cine părăsește insula și vei avea acces la scene exclusive, care nu vor fi difuzate la PRO TV sau pe VOYO.

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască o experiență neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni