• Emisiuni
  • Love Island România
  • Love Island, 25 octombrie 2023. Răzvan a decis: Nargi este cea cu care își dorește să formeze un cuplu: „Nu aș vrea să supăr pe nimeni!”

Love Island, 25 octombrie 2023. Răzvan a decis: Nargi este cea cu care își dorește să formeze un cuplu: „Nu aș vrea să supăr pe nimeni!”

Love Island, 25 octombrie 2023. Răzvan a decis: Nargi este cea cu care își dorește să formeze un cuplu: „Nu aș vrea să supăr pe nimeni!”

La Firepit, Alexia și Răzvan primesc mesaje și trebuie să decidă cu cine vor forma un cuplu la Love Island România.

Gallery

„Pe parcursul acestei zile, Alexia și Răzvan au avut șansa să interacționeze cu toată lumea și să vă cunoască mai bine. A venit momentul ca ei să ia o decizie foarte importantă. Fiecare își va alege acum un partener de cuplu. Și pot alege pe absolut oricine doresc!”, este mesajul citit de Ada.

Dacă alegerea Alexiei este previzibilă, cea a lui Răzvan o scoate din sărite pe Nargi.

„Ce pot să spun e că am venit aici să-mi găsesc iubirea, la fel ca voi, și consider că doar cu persoana pe care o s-o numesc pot avea ce-mi doresc. Chiar avem o conexiune reală, iar această persoană este Denis”, a spus Alexia.

„Pentru mine e o decizie foarte grea și nu aș vrea să supăr pe nimeni. Nu știu pe cine să aleg. Nu pot să zic că am o conexiune cu cineva. Nu simt treaba asta cu absolut nimeni. Singura fată pe care am cunoscut-o momentan … O aleg pe Nargi, că nu am pe cine altcineva”, a spus Răzvan la Firepit, moment în care Nargi s-a ridicat și a plecat în casă.

„Mă duc acasă. Eu chiar nu am nimic cu Răzvan, doar că eu chiar nu vreau să formez un cuplu cu el. E clară situația, eu nu am conexiune nici cu Kiprianos, nici cu Răzvan, și vreau acasă”, a spus concurenta la testimoniale.

EPISODUL INTEGRAL POATE FI VIZIONAT PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni