Pe 27 octombrie, La La Band vine in studioul Pro Fm din Afi Palace Cotroceni

Pe 27 octombrie, <span style="color:#b22222;">La La Band</span> vine in studioul Pro Fm din Afi Palace Cotroceni

LaLa Band, trupa vedeta din serialul pentru toata familia “Pariu viata”, difuzat in fiecare luni de la 20.30 la PRO TV, este invitata speciala in studioul ProFm din Afi Palace Cotroceni la editia Meeting Stars @ Megafun din 27 octombrie.

LaLa Band va lansa un nou single "LaLa Love Song". Cei 20 de tineri din LaLa Band sunt foarte incantati.

Alina Eremia: “Astept cu nerabdare data de 27 octombrie, sa ne intalnim totii in studioul Pro Fm, sa petrecem o zi Lala. Sper sa veniti in numar mare, noi o sa fim acolo sa dam startul la distractie.Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi!!Va pup!”, marturiseste protagonista serialului “Pariu cu viata”.

Sore : “Am o legatura stransa cu fanii mei pe Facebook, imi scriu foarte des si fac tot felul de colaje si fan cluburi asa ca abia astept sa-i cunosc personal si sa le multumesc pentru ca au facut deja din pariu cu viata un fenomen! Prietenii de la Pro Fm deja stiu cata energie avem si cred ca o sa ii molipsim si de data asta cu piesele noastre!

Bubu: “Vrem sa le aratam fenomenul LALA BAND!”, completeaza tobosarul trupei.

Pe 27 octombrie cei prezenti alaturi de LaLa Band vor putea asculta in studioul Pro Fm din Afi Palace Cotroceni melodiile deja cunoscute “Stage of Joy”, “Avem acelasi vis”, cat si cover-uri din cadrul serialului “Pariu cu viata”, difuzat in fiecare luni, de la 20.30 la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni