Ultima ediție „România, te iubesc!" din acest sezon a fost lider absolut de audiență!

Ultima ediție „România, te iubesc!" din acest sezon a fost lider absolut de audiență!

Aseară, la România, te iubesc!, Cosmin Savu și Paul Angelescu ne-au prezentat un reportaj din campania EU Yes La Vot despre infrastructură. Telespectatorii au aflat ce au făcut autoritățile cu banii europeni pe care i-au avut la dispoziție din anul 2007 și cât de greu au avansat. Ediția a fost lider absolut de audiență!

Suntem în urmă la infrastructură, miliardele continuă să vină, iar în următorii ani fața României s-ar putea schimba dacă lucrările rutiere sau feroviare ar fi bine făcute. După banii pierduți, anul acesta se lucrează, în sfârșit, pe toate tronsoanele de autostradă lipsă din coridorul care traversează țara de la Est la Vest. Se sapă inclusiv primele tuneluri de autostradă prin Carpați, însă întârzierile din trecut ne costă mult pentru că țara a intrat în șantier într-un moment în care prețurile materialelor de construcții au explodat.

Emisiunea România, te iubesc! a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor, în intervalul orar 17:54 – 18:58, și a înregistrat 3,4 puncte de rating și 19,5% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 1,9 puncte de rating și 10,7% share.

Toate edițiile emisiunii România, te iubesc! sunt disponibile online pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Articole pentru emisiune Romania, te iubesc!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni