• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • A fost delectare și entuziasm. A fost o nouă seară de Românii au talent, în care show-ul a rămas lider absolut de audiență

A fost delectare și entuziasm. A fost o nouă seară de Românii au talent, în care show-ul a rămas lider absolut de audiență

A fost delectare și entuziasm. A fost o nouă seară de Românii au talent, în care show-ul a rămas lider absolut de audiență

”Avem în față o apariție, momentul a fost foarte frumos”, mărturisea Andi Moisescu, de la masa juriului după ce s-a bucurat de prestația unuia dintre concurenți. Vorbele juratului rămân mărturie pentru spectacolul fenomen urmărit în fiecare seară de vineri pe scena celui mai iubit show de televiziune din țară.

Ai venit și ne-ai cântat diamantul muzicii românești. Sunt curios ce găsești mai greu data viitoare”, a spus Bobo după ce a ascultat-o pe Andra Barangă și a ei interpretare greu de uitat. La doar 20 de ani, după mulți ani de muncă în muzică, Andra a interepretat piesa Aurei Urziceanu și a cucerit întreaga sala cu vocea ei. Iar aprecierile nu au contenit, aceasta mergând în următoarea etapă.

O mare surpriză pe scenă a fost reprezentată de venirea unei concurente pe nume Theodora Mărgean... verișoara celei care nu cu mulți ani în urmă cucerea marele trofeu și o țară întreagă cu vocea. Theodora a cântat la pian și a demonstrat că este o viitoare artistă incredibilă. ”Sper din suflet să treci prin toate etapele acestei emisiuni ca să te mai ascult. Faci cinste numelui Mărgean, desigur cu foarte multă muncă”, i-a mărturisit Andra.                                                                                   

Cea de-a opta ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:56. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.8 puncte de rating și 31.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.5 puncte de audiență și 11.4% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români s-au bucurat de spectacolul de pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 21:53, aproape 2.5 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV. 

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Xonia Balteanco, Porter Balland, Maya Giotea, Adrian Bradu, Trio Beautiful, Sergiy Mishchurenko, Magic Music Spa, Jade Kover, Vasile Șușcă, Estrada Studio, Jose Almar, Sideshow Opera, Theodora Mărgean și Andra Barangă.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Alți concurenți cu momente senzaționale vor veni în fața juraților pentru a arăta că au ceea ce le trebuie pentru a fi sub lumina reflectoarelor pe cea mai importantă scenă! Nu ratați nicio ediție din sezonul #14fenomen Românii au talent. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni