• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 21 mai. Concurenții sunt șocați de venirea celor dragi în fața lor! Câțiva sar în apă să meargă la ei, dar Dan Pavel îi oprește! Ce trebuie să facă să petreacă timp cu oamenii iubiți

Survivor All Stars, 21 mai. Concurenții sunt șocați de venirea celor dragi în fața lor! Câțiva sar în apă să meargă la ei, dar Dan Pavel îi oprește! Ce trebuie să facă să petreacă timp cu oamenii iubiți

La Survivor All Stars, concurenții rămași în competiție simt că trofeul și premiul cel mare sunt tot mai aproape.

Au rezistat vreme de optsprezece săptămâni. Au ajuns în ultimii șase și au demonstrat că sunt cei mai puternici. Au depășit orice provocare și au reușit să-și păstreze locul în sezonul suprem. La recompensa de acum, până și premiul e...o premieră. 

​Mai precis, cei dragi sunt în Republica Dominicană pentru ei. Mama lui Iancu, prietenul lui Zanni, soția lui Robert, iubita lui TJ Miles, logodnicele lui Andrei și Sorin au bătut tot drumul pentru a-i revedea pe cei pentru care au stat cu sufletul la gură atâtea luni.

Când îi văd în fața ochilor, pe o barcă, toți strigă declarații de iubire și își arată bucuria, iar câțiva chiar sar în apă și înoată către cei dragi. Parcă nu mai gândesc. 

Dan Pavel însă îi oprește pentru că îi anunță că o întâlnire cu cei apropiați e rezervată doar celor care câștigă recompensa. Momentul e emoționant și e în VIDEO atașat. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL ATAȘAT ACESTUI MATERIAL

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

FOTO: SURVIVOR ALL STARS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni