• Emisiuni
  • Survivor România
  • Săptămâna aceasta este vremea pentru Marea Unificare, la Survivor România! Lupta continuă, miza crește!

Săptămâna aceasta este vremea pentru Marea Unificare, la Survivor România! Lupta continuă, miza crește!

Săptămâna aceasta este vremea pentru Marea Unificare, la Survivor România! Lupta continuă, miza crește!

30 de concurenți au pornit în luna ianuarie în cea mai puternică aventură a vieții lor. Au învățat să conviețuiască cu oameni necunoscuți, să depășească provocări și să se adapteze unora dintre cele mai dificile condiții pe care le-au întâlnit vreodată. Astăzi, de la 20:30, cei 15 care au reușit să ajungă până în acest moment vor începe cea mai importantă săptămână din show: cea în care va avea loc Marea Unificare! 

Miercurea trecută, la finalul Consiliului, Daniel Pavel i-a invitat pe Zanni, Alex Delea, câștigătorii ultimelor două sezoane, Elena Chiriac, finalistă anul trecut și Oana Ciocan, semifinalista în 2022 să se alăture triburilor, din postura de mentori. În această seară, telespectatorii vor putea urmări prima noapte a foștilor concurenți înapoi pe insulă, dar și ce sfaturi le oferă acestora membrilor de la Faimoși și Războinici.

”O să purtați experiența asta cu voi toată viața”, va spune diseară Elena, în timp ce Alex Delea va sublinia ce este cu adevărat important: ”trebuie să se schimbe voința”. Oana simte că revenirea aceasta o va schimba încă o dată: ”aveam nevoie să ne încărcăm iar cu energia asta”, iar Zanni e decis să dea totul pentru a-i ajuta pe concurenți: ”sunt aici pentru a fi la dispoziția lor”.

Două jocuri. Unul de recompensă și unul de comunicare. Fiecare dintre ele cu mize importante și cu trăiri extrem de puternice. Sunt primele dintr-o săptămână în care totul trece la cel mai înalt nivel. Cine va reuși să câștige și să înceapă această etapă cu zâmbetul pe buze? Cine va avea nevoie de mai multe sfaturi pentru a putea să se ridice și să o ia de la capăt?

Au mai rămas doar câteva ore până când patru campioni revin pe traseu! După cum Daniel Pavel va transmite, ”exemplele lor sunt motivație, aspirație. Sunt aici pentru că s-au provocat”. Să înceapă lupta!

Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni