• PRO TV
  • Adevărul despre fotografiile virale cu ținuta lui Papa Francisc

Adevărul despre fotografiile virale cu ținuta lui Papa Francisc

Adevărul despre fotografiile virale cu ținuta lui Papa Francisc

Zilele trecute, pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii în care Papa Francisc este surprins purtând ținute Moncler, care mai de care mai extravagante. Imediat după ce imaginile au făcut înconjurul lumii, mai mulți creștini au considerat gestul episcopului ca fiind unul deranjant, care aduce jigniri Bisericii Catolice. 

Tehnologia a avansat în ultimii ani extrem de mult, iar cu ajutorul ei au apărut tot felul de imagini și videoclipuri care au pus internauții pe gânduri. Zilele trecute, pe TikTok s-au viralizat mai multe imagini în care Papa Francisc poartă ținute Moncler, adidași colorați și lanțuri groase la baza gâtului. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS IMAGINILE)

Imediat după ce fotografiile s-au viralizat pe TikTok, mai mulți internauți din întreaga lume au considerat că episcopul sfidează legile bisericii și că aduce insulte la adresa credincioșilor. Totuși, pentru liniștea acestora, presa din Spania a anunțat că imaginile nu sunt reale, ci au fost create cu ajutorul inteligenței artificiale. 

Papa Francisc are 86 de ani și este al 266-lea episcop al Romei și papă al Bisericii Catolice, ales la 13 martie 2013 de către conclavul cardinalilor. Din 1998 a fost arhiepiscop de Buenos Aires. Este primul papă neeuropean după papa Grigore al III-lea.

Sursă foto: Getty Images, TikTok

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni