• Emisiuni
  • Survivor România
  • Cum se pregătește Ștefania Ștefan pentru Survivor All Stars. „Nu contează câți mușchi ai, rezistența e cea mai importantă”

Cum se pregătește Ștefania Ștefan pentru Survivor All Stars. „Nu contează câți mușchi ai, rezistența e cea mai importantă”

Cum se pregătește Ștefania Ștefan pentru Survivor All Stars. „Nu contează câți mușchi ai, rezistența e cea mai importantă”

Ștefania Ștefan a acceptat să participe la Survivor All Stars, pentru că și-a dorit să lupte cu cei mai puternici, care au scris istoria show-ului până la acest moment.

Concurenta care a participat anterior în echipa Războinicilor se arată foarte încrezătoare în forțele ei. Cu toate acestea, ea menționează că anumite condiții din Dominicană îi provoacă disconfort.

Ce te-a făcut să accepți provocarea Survivor All Stars?

Cum să nu accept? Cum ar fi acest Survivor fără mine?

Ținând cont că știi deja condițiile de la Survivor, ce ți se pare cel mai didificil?

Cel mai dificil pentru mine a fost când ploua. Era foarte frig, din cauza umidității ne erau mereu ude hainele. Mă rog să fie soare, să plouă cât mai puțin.

Ștefania spune că a început să facă pregătiri înainte de emisiune, dar este convinsă că: „Nu contează câți mușchi ai, rezistența e cea mai importantă”.

Gallery

Sursă foto: arhiva protv.ro 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni