• Emisiuni
  • Survivor România
  • A început primul consiliu de nominalizare, la Survivor All Stars! Ce și-au spus concurenții, înainte de a se afla cine părăsește competiția

A început primul consiliu de nominalizare, la Survivor All Stars! Ce și-au spus concurenții, înainte de a se afla cine părăsește competiția

Consiliul de nominalizare este aici! În această seară, un concurent din echipa Faimoșilor va părăsi competiția, dar nu înainte ca fiecare dintre supraviețuitori să își spună părerea despre ceea ce s-a întâmplat, până în prezent, în concurs.

Gallery

Domnul Dan le-a dat cuvântul Războinicilor, mai exact Mariei Lungu, care pare că nu se regăsește în acest moment în competiție.

„Într-adevăr, ei nu mă regăsesc acolo. Eu mă înțeleg cu toată lumea, nu am nicio problemă cu nimeni. O să mă focusez pe alte lucruri, încerc să evit cât mai mult glumițele, pentru că orice fac, sunt în vizorul tuturor”, a spus Maria Lungu.

Aceasta a adăugat: „Mai bine vorbesc cu Zanni decât să mă cert cu Iancu. E și mai deștept, inteligent, arată bine, e isteț, bun pe traseu... Uite, exact așa se întâmplă când Maria Vorbește. Iancu simte nevoia să intervină. Eu consider că Zanni e mai deștept”

Iancu: „Ești ultima persoană cu care simt nevoia să comunic!”

Alex Delea a fost întrebat care este părerea lui despre eșecurile prin care trec Faimoșii, de la o zi la alta:

„Evident, contează tot la Survivor. Nu ne-a luat prin surprindere venirea la Survivor, știm unde venim! Nu am venit aici să stăm, e o competiție sportivă. Cât despre ei ca echipă, au nevoie de victorii... Când o să câștige și ei, o să fie altfel. Totul se schimbă! Vom vedea și la ei ceva de bine”, a spus Delea.

Zanni și-a spus și el părerea despre Maria Lungu:

„Sunt obișnuit că vrea lumea să vorbească cu mine. Noi ne știm de acasă. După ce am cunoscut-o, am aflat că e fată bună, are principii bune. Ea trebuie să exteriorizeze mai bine ceea ce simte. Bafta, sora mea!”, a spus Zanni.

TJ Miles, membrul din tribul Faimoșilor care are colanul de imunitate, a vorbit despre echipa sa:

„Nu știu ce spune Delea că nu suntem o echipă, că suntem! Noi nu am câștigat la fel de mult ca ei, dar nu suntem supărați și plângem în camp. Suntem în pas de evoluție în fiecare zi. Ce a zis Delea că știam unde venim... avem nevoie de acomodare. Am de făcut o decizie și trebuie să fie o decizie corectă, viața merge mai departe”.

În echipa Faimoșilor a existat și un schimb de replici între Jador și Zanni:

„Vis-a-vis de ce a zis domnul Delea, știam unde venim.. eu înainte cu două ore de a urca în avion, făceam muzică. Muncesc mai mult decât el de 10 ori, nu-mi permite timpul nici să mă duc la mama la Bacău. Am niște responsabilități pe care le duc în cârcă... Ai timp liber, fratele meu! Se vede că ai timp liber.”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni