• Emisiuni
  • Survivor România
  • Relu Pănescu, primul Războinic care părăsește Survivor All Stars! Reacția puternică a Mariei Lungu când și-a dat seama că rămâne în competiție

Relu Pănescu, primul Războinic care părăsește Survivor All Stars! Reacția puternică a Mariei Lungu când și-a dat seama că rămâne în competiție

Relu Pănescu, primul Războinic care părăsește Survivor All Stars! Reacția puternică a Mariei Lungu când și-a dat seama că rămâne în competiție

Războinicii și Faimoșii au bifat aseară finalul celei de-a treia săptămâni în cel mai puternic sezon din reality show-ul Survivor All Stars! Chiar dacă le este tot mai greu, iar lipsurile încep să se resimtă pentru concurenți, aceștia dau totul pe traseu și luptă pentru a reuși să câștige fiecare probă. Finalul serii a adus cea de-a treia eliminare din sezon, dar prima din cadrul echipei albastre.

Gallery

Primul joc al serii a fost cel pentru recompensă, iar motivația triburilor s-a văzut în timpul probei în care au fost legați la ochi și au fost nevoiți să se bazeze pe colegi pentru a aduce punctul. Seria bună a Faimoșilor a continuat, iar aceștia au câștigat, cu 5-3 și s-au bucurat de o masă copioasă. ”În momentul în care e ceva în stomac, pentru o secundă, m-am simțit om normal”, a ținut Jador să precizeze după ce a terminat de savurat premiul.


Seara a continuat, în Consiliul Tribal, unde Războinicii au avut de luat hotărâri importante. Votul grupului a trimis-o pe Maria Lungu la Duel, iar Sorin Pușcașu, purtătorul de colan, l-a ales pe Relu Pănescu. ”Nu era o surpriză că o să mă voteze colegii mei. S-a făcut o mică sau mare strategie. Dacă ei au considerat că e corect, eu să merg la duel în acest moment”, a precizat tânăra, în timp ce Relu a spus că ”am apreciat felul în care și-a adus argumentul vizavi de nominalizarea mea. Îmi voi juca șansa până la capăt”.


La Duel, emoțiile au fost la cele mai înalte cote, iar Relu Pănescu a devenit primul concurent din echipa albastră care a părăsit competiția. ”Ai arătat că vârsta este doar un număr și că aceste acțiuni pot continua mai departe”, i-a spus Daniel Pavel, înainte de a-i stinge flacăra.


Ultima ediție din cea de-a treia săptămână din sezonul suprem, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:24. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.0 puncte de rating și 26.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.1 puncte de audiență și 18.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.3 milioane de români au trăit cu emoție seara în care a avut loc prima eliminare din tribul albastru, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:56, aproape 1.8 milioane de telespectatori erau pe PRO TV.


Nu ratați, săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni