• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 6 februarie 2024 - Jador:"Cine își imaginează că am o viață luxoasă, e doar un prost" Ce mărturisiri face

Survivor All Stars, 6 februarie 2024 - Jador:"Cine își imaginează că am o viață luxoasă, e doar un prost" Ce mărturisiri face

În ediția din 6 februarie -Survivor All Stars, Jador își deschide sufletul la testimoniale.

Cu sinceritate, vorbește despre comentariile pe care le-a auzit despre el, conform cărora ar fi copleșit de propria valoare și s-ar purta în consecință:

"Cine îți imaginează că am o viață luxoasă, e doar un prost! Mi-am sacrificat cumva viața și timpul cumpărând timp pentru familia mea! Eu muncesc din greu! Am șase ani de când nu dorm decât la ora șase, șapte dimineața! Nu mă plâng, am venit de la Bacău cu o sacoșă de rafie. (...) Eu iubesc mai mult să cânt decât să stau cu familia mea! Eu muncesc mai mult decât toți Faimoșii!"

Jador, pe numele său real, Remus Ionuț Dumitrache, este născut la data de 25 martie 1995, la Bacău și are 28 de ani. Tânărul este un interpret de muzică de petrecere, este foarte activ și în mediul online și se bucură într-adevăr de multă faimă, dar și de mulți contestatari. 

Ediția integrală poate fi urmărită exclusiv pe VOYO.

FOTO: CAPTURĂ SURVIVOR ALL STARS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni