• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 28 februarie 2024. Concurenții s-au mutat în alt camp din cauza condițiilor nefavorabile: „E plin de tarantule, șobolani, scorpioni”

Survivor All Stars, 28 februarie 2024. Concurenții s-au mutat în alt camp din cauza condițiilor nefavorabile: „E plin de tarantule, șobolani, scorpioni”

Survivor All Stars, 28 februarie 2024. Concurenții s-au mutat în alt camp din cauza condițiilor nefavorabile: „E plin de tarantule, șobolani, scorpioni”

Când simți că te-ai acomodat, că ai acceptat toate provocările prin care te trece sezonul suprem al celui mai puternic format mondial, atunci apare o situație la care nici nu te-ai fi putut gândi. Faimoșii și Războinicii s-au văzut nevoiți să își schimbe camp-urile din cauza condițiilor climatice și au descoperit ce înseamnă supraviețuirea în mijlocul unei naturi mai dezlănțuite ca niciodată. Show-ul continuă să fie trăit la cote înalte de către telespectatori, care nu ratează niciun minut din aventura concurenților.

În Consiliu le-am dat energie pe bune. Au venit și ne-au dat cu terenul în cap. Vom mai pierde și vom mai câștiga la fel de mult”, a declarat Alex Delea la finalul jocului de recompensă pierdut fără drept de apel de Războinici în fața Faimoșilor. De cealaltă parte, bucuria câștigării unei mese încărcate de grătar și tort a adus cea mai bună stare din ultima vreme.

Împlinirea noastră cea mai mare la Survivor este să mâncăm. Avem nevoie să simțim și noi măcar o dată că suntem plini”, a spus Andrei Ciobanu, în timp ce Ștefi a apreciat și modul în care s-a desfășurat recompensa: ”A fost ceva unic pentru mine. Prima dată de când sunt la Survivor când am simțit că suntem foarte uniți”.

Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:14. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.6 puncte de rating și 24.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.8 puncte de audiență și 17.6% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.3 milioane de români au trăit cu încântare primul joc al săptămânii.

Am terminat jocul de recompensă și din cauza că erau prea mari valurile, a trebuit să înnoptăm în alt camp”, povestea Robert Moscalu aseară. Astăzi, vom vedea cât de greu le este concurenților în noua locație. ”Pentru siguranța noastră, am venit în alt camp, e plin de tarantule, șobolani, scorpioni”, va admite Zanni, în timp ce Ștefania Ștefan va recunoaște că este mai dificil decât se gândea: ”te simți aruncat, sper să fie doar câteva zile”.

Tot diseară, vom vedea și cine va reuși să obțină victoria în Jocul pentru Imunitate, într-un punct în care liniștea și siguranța în echipă sunt vitale. Cine le va câștiga, aflăm în doar câteva ore.  

Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV și, în avans, pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni