• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 26 martie 2024. Alexandra Ciomag și Andrei Ciobanu atrag antipatia foștilor colegi. Alexandra Duli și Sorin Pușcașu remarcă o schimbare uriașă în comportamentul lor: „Și-a dat seama că dă cam prost pe TV”

Survivor All Stars 26 martie 2024. Alexandra Ciomag și Andrei Ciobanu atrag antipatia foștilor colegi. Alexandra Duli și Sorin Pușcașu remarcă o schimbare uriașă în comportamentul lor: „Și-a dat seama că dă cam prost pe TV”

Comentariile pe care Alexandra Ciomag le-a făcut în consiliul de eliminare le lasă un gust amar Alexandrei Duli și lui Sorin Pușcașu.

Gallery

​Cei doi Războinici sunt convinși că fosta lor coechipieră nu e ceea ce pare și susțin că, în săptămânile în care au stat în același camp, nu a fost la fel de apropiată de ei precum este de Faimoși.

Alexandra Duli: „Am fost prima care și-a dat seama că Ciomag nu e ceea ce e. Și-a făcut o schimbare de 180 de grade în privința noastră. La Faimoși, e foarte apropiată de fete. Cu noi, în schimb, nu era”,

Sorin Pușcașu: „Mi se pare o schimbare destul de radicală, în condițiile în care știi că unii din noi am fost reali. Toți care au plecat de aici la Faimoși s-au schimbat”.

Andrei Ciobanu revine și el în atenția lui Robert Moscalu, care vede o schimbare și în comportamentul acestuia. Războinicul consideră că rivalul său a devenit mai calculat, deși, până acum, se lăsa purtat de val și vorbea mai mult decât era cazul.

Robert Moscalu: „Andrei a fost mai liniștit consiliul ăsta. S-a abținut. Cred că a realizat că vorbește numai baliverne. Și-a dat seama că dă cam prost pe TV, ceea ce îl interesează foarte mult.

Andrei își face de minune rolul, în tribul lui. De multe ori, vorbește mai mult decât trebuie și ascultă puțin”.

 

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni