• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2 aprilie 2024 - Războinicii vorbesc despre Ana Pal: "Le-a dat planurile peste cap"! Cine crede că Ana Pal complotează cu Andrei Ciobanu, după ce în trecut Ana l-a lovit cu capul în figură

Survivor All Stars 2 aprilie 2024 - Războinicii vorbesc despre Ana Pal: "Le-a dat planurile peste cap"! Cine crede că Ana Pal complotează cu Andrei Ciobanu, după ce în trecut Ana l-a lovit cu capul în figură

De când a intrat în competiție, Ana Pal e unul dintre concurenții despre care se discută mult în tabere.

Asta și dacă aduce puncte și dacă face orice altceva. Tânăra și-a demonstrat abilitățile de luptătoare MMA de multe ori, dar și alte lucruri atrag atenția legat de ea. În trecut, când a participat la Survivor 2020, a fost protagonista unui episod mai puțin plăcut, când l-a lovit pe Andrei Ciobanu. Nici ea, nici Andrei nu au uitat întâmplarea. Cu toate astea, Alex Delea are o părere interesantă:

Să vezi cum lucrează Universul! Înseamnă că Ana Pal lucrează cu Andrei Ciobanu după tot ce s-a întâmplat, pentru că ei doi or să fie împotriva lor patru. Cine ar fi spus acum ani de zile că ei doi vor veni la Survivor și vor complota împreună.

Oricum, părerea unanimă la Războinici e destul de clară: 

Acum câteva săptămână Zanni și Ana Porgras erau relaxați că ei nu vor fi votați până hă, hă, către final și vine acum Ana Pal și le dă planurile peste cap.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Ana Maria Pal e unul dintre concureții cu povești de viață impresionante. A muncit mult pentru tot ce are, dar viața a pus-o la încercare de nenumărate ori. Provine dintr-o familie numeroasă, cu opt frați, dintre care doi cu handicap și a fost mereu nevoită să răzbată și să demonstreze. 

EDIȚIA COMPLETĂ ESTE  PE VOYO

FOTO: CAPTURĂ SURVIVOR ALL STARS 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni