• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars – 2 aprilie 2024 - Discuțiile sunt tot mai aprinse și Zanni e pus la punct foarte dur: "Norocul e pentru oamenii slabi ca voi (...) Oricum, nu am ce să vorbesc cu tine, ai fost…"

Survivor All Stars – 2 aprilie 2024 - Discuțiile sunt tot mai aprinse și Zanni e pus la punct foarte dur: "Norocul e pentru oamenii slabi ca voi (...) Oricum, nu am ce să vorbesc cu tine, ai fost…"

Sezonul suprem este cel care îi face pe concurenți să se confrunte cu cele mai puternice provocări, dar și cu multe tensiuni.

Noua etapă, cea care marchează săptămâna cu numărul doisprezece, începe cu un joc pentru o recompensă extrem de dorită: șansa de a ieși din camp, de a merge într-un parc de aventură și de a se bucura de o masă copioasă. 

Competiția pentru recompensă e una acerbă, iar discuțiile de după joc sunt tot mai grele.

Mai mult, Zanni e pus la punct într-un mod categoric și dur:

Sunteți cam des caracatițe. (...) Norocul e pentru oamenii slabi ca voi! Oricum, nu am ce să vorbesc cu tine, ai fost nesimțit. Tu ai vrut să le arăți lor orgoliul! Nu am ce să vorbesc cu tine! (...) Eu am o limită, Zanni! Dacă treci peste limita aia, nu e ok!


VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA COMPLETĂ ESTE  PE VOYO

FOTO: CAPTURĂ SURVIVOR ALL STARS 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni