• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 9 aprilie 2024. Zanni și TJ Miles îi bat obrazul lui Andrei Ciobanu, după ce a spus că a fost carne de tun. Faimoșii, profund dezamăgiți de comportamentul acestuia: „Ne-a trădat”

Survivor All Stars, 9 aprilie 2024. Zanni și TJ Miles îi bat obrazul lui Andrei Ciobanu, după ce a spus că a fost carne de tun. Faimoșii, profund dezamăgiți de comportamentul acestuia: „Ne-a trădat”

Plecarea lui Andrei Ciobanu de la Faimoși stârnește, constant, diverse reacții din partea acestora, Zanni alegând să îl numească pe fostul coechipier „cal troian”.

Gallery

​Zanni: „Faptul că l-am văzut pe Andrei Ciobanu la Războinici m-a făcut să râd. Am făcut o glumă despre Andrei Ciobanu (n.r. că a fost un cal troian)”

TJ Miles: „Când l-am văzut pe Ciobanu la joc, nu am vrut să îl văd acasă, nu am vrut să scăpăm de el, dar m-a rănit chestia cu carnea de tun și i-am spus că asta a fost o greșeală pe care a făcut-o. Ne-a trădat în mentalitate, ne-a trădat în caracter și nouă nu ne place. N-ai cum să spui că am fost lași, că am vorbit pe la spate”

Andrei Ciobanu: „Într-adevăr, am fost carne de tun, pentru că am fost trimis mai departe. Faptul că știam că o să urmez, m-a făcut să folosesc această expresie (n.r. trimis la duelul eliminatoriu)”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni