VIDEO Dragoș Bucur te învață să montezi singur parchetul în casă

VIDEO Dragoș Bucur te învață să montezi singur parchetul în casă

Nu toate lucrările de renovare sau amenajare a unei locuințe trebuie făcute de meșteri. Dragoș Bucur îi încurajează pe români să monteze singuri parchetul, în acest episod al emisiunii online Do It Youeself.

Când renovezi sau amenajezi un interior de locuință e bine să asculți de specialiști. Însă, pentru lucrări cu un grad scăzut de dificultate te poți baza și pe flerul tău. Dragoș Bucur a ascultat sfaturile meșterilor pricepuți și a reușit să pună în practică o serie de mici lucrări de amenajare.

În acest episod al emisiunii Do It Yourself, Dragoș Bucur explică, în câțiva pași simpli, cum poți monta singur parchetul în propria casă. 

Prezentatorul emisiunii Visuri la cheie a dat exemplul parchetului care se montează „cu un singur click”, care necesită patru mâini dibace. Așa că, asigură-te că ai în preajmă un ajutor de nădejde!

Este obligatoriu ca parchetul să se monteze pe folia asta de așezare, care are dublu rol. Noi am turnat înainte o șapă autonivelantă, ca să fim siguri că podeaua este perfect dreaptă, dar mai rămân diverse lucruri, fire de nisip sau mici denivelări. Folia de parchet preia toate aceste mici erori și face ca parchetul să fie așezat perfect”, spune Dragoș Bucur.

Vezi în VIDEO-ul de mai jos care sunt cele mai frecvente greșeli în montarea parchetului!


 

Urmărește toate sfaturile de amenajare în rubrica Do It Yourself!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni