• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Alex Gavrilescu risipește armonia de pe șantier, iar Andra Marinescu ia foc la Visuri la cheie, 8 noiembrie 2023

Alex Gavrilescu risipește armonia de pe șantier, iar Andra Marinescu ia foc la Visuri la cheie, 8 noiembrie 2023

Arhitecții și-au făcut planul de bătaie înainte de startul lucrărilor de amenajare. Sarcinile au fost împărțite, astfel încât fiecare să aibă un proiect al lui. Andra Marinescu află, cu stupoare, că cei doi colegi ai ei vor să intervină în lucrarea sa.

Echipa lui Florin Brînzan a avut parte de liniște deplină pe șantier. Apartamentul lui Vasile Baboianu aproape că se face singur, când arhitecții nu sunt în preajmă, să se ciondănească. Însă, armonia este de scurtă durată, fiindcă Alex Gavrilescu și Cristina Joia reușesc să o înfurie pe Andra Marinescu.

Cei doi vor să includă în proiectul de amenajare a sufrageriei – care e sarcina Andrei – o serie de elemente la care au lucrat ei.   

Eu încerc să fiu o persoană foarte înțelegătoare și... maleabilă. Încerc. Dar colegii mei s-au gândit astăzi să vină așa... floricele de primăvară... să-și amplaseze colajele lor, la mine în living”, s-a plâns arhitecta.

Dragoș Bucur a intervenit și... i-a scos din starea conflictuală. Strategia lui a fost una de elev de clasa a IV-a, dar a funcționat.

Episodul integral este disponibil exclusiv pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni