• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie 15 noiembrie 2023 | Cum arată casa construită cu mari greutăți de familia Minea

Visuri la cheie 15 noiembrie 2023 | Cum arată casa construită cu mari greutăți de familia Minea

Cateluța și Cornel Minea s-au străduit să-și ridice propria casă și au reușit. Însă, cei doi soți au apelat la multe improvizații.

Gallery

Arhitecții de la Visuri la cheie au inspectat proprietatea familiei Minea și au fost uluiți de ingeniozitate de care au dat dovadă cei doi soți în ridicarea casei. Vara, Cateluța udă resadurile cu furtunul mașinii de spălat. Pentru asta, au conectat la mașina de spălat un furtun lung, pe care l-au scos prin zidul casei.

Mai mult, fiindcă n-au avut lemn pentru sageacul casei (acea prelungire a podului pe capetele ieșite în afară ale grinzilor care are scopul de a feri pereții de apa de ploaie – n. red.), cei doi soți au pus resturi de parchet laminat. Nu-i chiar cea mai optimă amenajare pentru sageac, dar s-au descurcat cum au putut.

Însă, marea invenție este „cada pentru vară” din curte. Deși au amenajat o baie în casă, familia s-a gândit să construiască și un loc de îmbăiere în curte, pentru a se curăța de murdărie după ce termină treaba la animale. Așa a apărut cada cu panou solar, unde membrii familiei se spală înainte de a intra în casă.

Deasupra există un panou solar, pentru că ai nevoie de apă caldă, și apoi, deasupra este un bazin cu apă. Deci avem o invenție, o instalație. Nu am mai văzut așa ceva până acum”, a exclamat Cristina Joia.

Episodul integral este disponibil exclusiv pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni