Visuri la cheie, 22 noiembrie 2023 | O viață plină de lipsuri în casa bunicilor

Florin Anghel își crește cele patru fiice într-o casă bătrânească lipsită de căldură și confort. Însă, familia sa a rămas unită din dorința de a se ridica deasupra răului. Asta e superputerea ei.

Casa în care locuiesc surorile Anghel și tatăl lor nu e chiar locul potrivit pentru performanță. Familia îndură frigul, deoarece o singură sobă pe lemne mai e în picioare. Nu au baie în casă, iar bucătăria e slab echipată. Florin Anghel a cheltuit sume importante pentru a o ține pe Ștefania în viață, iar banii n-au mai ajuns pentru reparații și renovări.

În acest timp, fetele au fost conștiicioase și au văzut în carte speranța într-o viață mai bună. Toate sunt bune la învățătură și sunt privite ca niște modele demne de urmat.

Fiica cea mare, Daria, este studentă la două facultăți, cu bursă. Timeea a intrat în clasa a zecea și are media generală 10. Fata vrea să urmeze Facultatea de Medicică, inspirată de boala surorii ei mai mici, Ștefania. Miruna e în clasa a III-a și are bursă, învață lecțiile înainte de elevii din clasă, ca să fie pregătită la ore. „Cred că sunt o fată deșteaptă fiindcă mi-am dat silința, nu e doar noroc”, spune mezina familiei.

Ștefania a trecut prin momente cumplite și e un miracol că mai este în viață. Fata se  bucură de toată dragostea familiei.

Episodul integral este disponibil exclusiv pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni