• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 22 noiembrie 2023 | Florin Anghel, tatăl care e centrul universului fiicelor sale

Visuri la cheie, 22 noiembrie 2023 | Florin Anghel, tatăl care e centrul universului fiicelor sale

Visuri la cheie, 22 noiembrie 2023 | Florin Anghel, tatăl care e centrul universului fiicelor sale

După ce soția l-a părăsit pentru alt bărbat, Florin Anghel a ales să le ofere educație și protecție celor patru fiice ale lui. Bărbatul din Dragodana (Dâmbovița) le crește singur de opt ani, timp în care el a devenit centrul universului lor.

Daria, Ștefania, Miruna și Timeea sunt patru surori de vârste diferite care au fost părăsite, inexplicabil, de mamă. Femeia a ales un alt bărbat în viața ei și s-a distanțat de familie. Florin Anghel, tatăl fetelor, și-a asumat povara grea a creșterii, educării și pregătirii pentru viață a unor copii care au uitat ce e dragostea maternă.

Pentru noi, tata este centrul universului, cel care ne-a fost necondiționat alături”, spune Daria Anghel, fiica cea mare.

Unul dintre motivele ruperii familiei a fost drama prin care a trecut una dintre fete, la doar câțiva anișori. Ștefania a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală și hidrocefalie, probleme medicale care au stors familia de puteri și bani. Operațiile și tratamentele specifice, de chimioterapie și radioterapie, l-au adus pe Florin Anghel în pragul disperării.

Nu va permite ca fiica lui să moară, își spunea mereu, deși, peste ani, avea să constate că, dintre toți copiii operați pe creier la Spitalul Bagdasar-Arseni în acel an, doar fiica lui a supraviețuit. Tumoarea i-a afectat și ochii, iar Ștefania riscă să-și piardă vederea.

O mare parte din viața ei a fost trăită în spital; chiar și acum merge, periodic, la controale, mai ales că anul trecut a fost diagnosticată și cu cataractă, din cauza tumorii care apăsase pe globul ocular. Ni s-a spus că sunt șanse să-și piardă vederea”, a dezvăluit Daria Anghel, la ediția Visuri la cheie din 22 noiembrie 2023.

Locuiesc în casa bunicilor, fără baie și încălzire

Florin Anghel își crește cele patru fete într-o casă spațioasă, ridicată de părinții lui, dar în mare parte greu de locuit. Casa are o singură sobă, pe lemne, care nu încălzește suficient, și e lipsită de baie. Toți ai casei folosesc o toaletă instalată în curte, lucru care poate fi cam înfricoșător pentru Miruna, mezina familiei.

Toate fetele sunt foarte conștiincioase la școală, primesc bursă și au planuri mari de viitor. Tatăl lor este foarte mândru de ele.

Episodul integral este disponibil exclusiv pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni