• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Irinel Gheorghe, ajutat de Visuri la cheie în 2017, s-a întors în sezonul 10 să susțină familia Minea

Irinel Gheorghe, ajutat de Visuri la cheie în 2017, s-a întors în sezonul 10 să susțină familia Minea

De 10 ani, Visuri la cheie împlinește visurile multor familii greu încercate din România, însă unii încă se întreabă dacă oamenii pe care îi văd în emisiune sunt ajutați cu adevărat. Irinel Gheorghe, un tată care și-a văzut visul cu ochii în 2017, s-a întors în sezonul 10 ca să răspundă la întrebare.

Irinel Gheorghe a apărut la Visuri la cheie în sezonul 4 al emisiunii, când apropiații lui au cerut ajutor echipei. Bărbatul, care crește patru băieți, ține singur casa după ce soția l-a părăsit. Rămas șomer, Irinel s-a luptat din răsputeri să-și întrețină copiii, într-o casă veche care avea mare nevoie de reparații.

La șase ani de atunci, Irinel Gheorghe s-a întors la Visuri la cheie, împreună cu cei patru băieți ai lui, pentru a oferi un răspuns celor care se îndoiesc de emisiune și să ajute la clădirea unui vis pentru familia Minea.

Pentru oamenii ăștia îmi doresc să știe că totul e real, 100%, casa noatră este acolo, după 6 ani de zile, e la locul ei. Noi am crescut, suntem aceiași și suntem bine”, a spus bărbatul de față cu echipa emisiunii.

Episodul integral este disponibil exclusiv pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni