Vocea României sezonul 11, din 8 septembrie la PRO TV și VOYO

Vocea României sezonul 11, din 8 septembrie la PRO TV și VOYO

Să fie voce! Show-ul de talente unde doar vocea contează revine la PRO TV și VOYO din 8 septembrie. Antrenorii și-au pregătit scaunele și sunt nerăbdători să descopere noi voci formidabile.

Cine sunt antrenorii de la Vocea României sezonul 11

Show-ul Vocea României va fi difuzat din 8 septembrie, în fiecare seară de vineri, de la ora 20.30 la PRO TV. Cel de-al 11-lea sezon este unul plin de surprize, dar și de schimbări la masa juriului. Horia Brenciu se întoarce în rol de antrenor și va împărți scaunul dublu cu Theo Rose. Echipa este întregită de Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă.

„Sezonul 11 Vocea României ne găsește altfel pe toți. Pe mine mă găsește tânără mămică, însoțită de un tânăr domn cu experiența multor sezoane de Vocea, pe care publicul abia l-a așteptat să revină în echipă: Horia Brenciu. Mă leagă multe amintiri de Horia. Este unul dintre oamenii care au crezut cel mai mult în mine și l-am sunat adesea pentru câte un sfat sau o părere sinceră. Vocile ni se potrivesc perfect. Mai rămâne să vedem cum ne potrivim în alegeri. E o combinație care sperăm să ne ofere toată libertatea și inspirația în creație pentru acest sezon”, a spus Theo Rose despre colegul cu care va împărți scaunul la Vocea României.

Și în acest sezon, Pavel Bartoș este pregătit să spună: „Să fie Voce”. Timp de 10 sezoane, scena de la Vocea României a vibrat pentru telespectatori, iar acum e timpul să cunoaștem noi povești emoționante și să ne bucurăm de voci unice.

Smiley, Theo Rose & Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chirilă sunt pregătiți să descopere cea mai bună voce a României.

Cine sunt câștigătorii Vocea României din toate cele 10 sezoane 

Sezonul 1: Ștefan Stan 

Sezonul 2: Julie Mayaya 

Sezonul 3: Mihai Chițu 

Sezonul 4: Tiberiu Albu 

Sezonul 5: Cristina Bălan 

Sezonul 6: Teodora Buciu 

Sezonul 7: Ana Munteanu 

Sezonul 8: Alma Boiangiu 

Sezonul 9: Dragoș Moldovan

Sezonul 10: Iulian Nunucă

Prima ediție a sezonului 11 Vocea României se va difuza simultan pe PRO TV și VOYO, iar ediția a 2-a este disponibilă cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni