• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Maria Chideanu, spectacol complet pe scenă: ”Ai o voce cristal, ești bestială!”

Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Maria Chideanu, spectacol complet pe scenă: ”Ai o voce cristal, ești bestială!”

În prima ediție LIVE Vocea României, Maria Chideanu, din echipa Tudor, a oferit o variantă spectaculoasă a piesei ”Între noi”.

Gallery

Antrenorii s-au întrecut în laude:

Smiley: ”Ai o voce foarte bună. Arăți minunat în seara asta, singurul minus au fost niște scăpări de ritm”

Theo Rose: ”Tu ești unul dintre marile mele regrete, faptul că nu te mai am în preajmă. O să fii foarte mare”

Horia Brenciu: ”Ai o voce cristal, ești bestială! Este una dintre cele mai complexe piese pe care le-ai cântat, sper să mergi mai departe”

Tudor Chirilă: ”Ești minunată, ești frumoasă și ai star factor. Este momentul pe care ți-l doreai”

Irina Rimes: ”Mi-a plăcut foarte mult, mă bucur că am avut ocazia să ascult particularitățile vocii tale”

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Eva Maria Chideanu are 17 ani și este din București. Încă de când era mică, aceasta a fost pasionată de muzică, lucru pe care l-au observat și părinții ei, iar talentul a fost moștenit de la unul dintre bunicii tinerei.

Mariei îi place să cânte la pian și, deși a vrut să învețe să cânte și la chitară, nu a rezonat cu acest instrument. Aceasta cântă chiar și în fața oamenilor, pe stradă, un moment de acest gen având loc în Milano, când s-a alăturat unui grup care performa.  

În etapa audițiilor pe nevăzute, aceasta a ales piesa „Cabaret” și a întors toate cele patru scaune, fiind aplaudată în picioare de antrenori și de public.

După ce s-au întors toate scaunele, Horia a mărturisit că este eleva lui, iar Irina Rimes și Theo & Brenciu l-au blocat pe Tudor Chirilă. În cele din urmă, Maria a decis că meargă mai departe cu Theo Rose și cu Horia Brenciu.

La battle-uri, Maria s-a duelat cu Melisa Antonesi. Cea din urmă a fost aleasă să meargă mai departe în echipa Theo Rose&Horia Brenciu, în timp ce Maria a fost salvată de Tudor Chirilă.

În etapa knockout-urilor, Maria Chideanu l-a impresionat pe Tudor Chirilă, care a ales să meargă alături de ea în primul LIVE de la Vocea României.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni