Lora o va înlocui pe Adela la "Vorbește lumea". Primele declarații ale artistei

Noul an a dus vești bune în echipa Vorbește Lumea: gașca copiiilor se mărește! Cu zâmbet și multă bucurie, Adela Popescu a anunțat astăzi că este, din nou, însărcinată.

Într-o perioadă marcată de incertitudine și de un virus care dă bătăi de cap, Adela a decis să stea acasă până la naștere. Cu toate acestea, ea nu vrea să-l lase singur pe al ei scumpițel, Cove! 
 
Lora este cea care a preluat ștafeta de la Adela și care ne va întâmpina de săptămâna viitoare, de la ora 10:30, de luni până vineri, într-un sezon în care informațiile interesante, veștile în premieră și distracția sunt garantate! 
 
Dacă la finalul anului 2018, Lora se alătura echipei pentru prima dată în postura de prezentatoare a unui matinal, ea revine acum mai hotărâtă, mai entuziastă și cu mult dor de publicul PRO TV: ”Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!
 
Nu ratați de luni, de la ora 10:30, întâlnirea cu Lora și Cove! Vorbește Lumea că o cafea băută cu simpaticii prezentatori vă poate oferi energia de care aveți nevoie pentru zilele încărcate de muncă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni