Fuego, trup și suflet pentru scenă! Artistul împlinește 30 de ani de carieră

Fuego s-a întors dintr-un turneu național ce a cuprins peste 20 de orașe, iar în aprilie vor urma alte 8 concerte. 

Artistul este extrem de iubit de public, iar anul acesta împlinește 30 de ani carieră. Fuego a anunțat în premieră la Vorbește lumea că pe 30 noiembrie va avea un concert aniversar la Sala Palatului. 

“Sunt un om agitat, din cauza acestei profesii, care nu e deloc ușoară. Sunt un om fericit pentru că oamenii vin să mă vadă. Mama mi-a spus în decembrie când am împodobit bradul la Cluj la concertul de colinde: >. Și mama a avut perfectă dreptate! Am muncit foarte mult pentru asta!”, a mărturisit artistul. 

Cântărețul în vârstă de 46 de ani a povestit că este extrem de riguros când vine vorba de sănătate și că întodeauana după o perioadă plină de concerte, urmează și o perioadă de odihnă. 

“Multe mă dor! Am trecut de 40 de ani...important e că eu am fost foarte riguros cu sănătatea mea de fiecare dată. Eu nu fac o dată pe an analizele, eu le fac de trei ori și îmi fac toate analizele. O dată la patru luni mi-am făcut toate analizele pentru că trăim într-o perioadă a vieții în care te îmbolnăvești și nu știi că ești bolnav. Trebuie obligatoriu să îți faci analizele, tot timpul să te controlezi”, a explicat Fuego. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni